AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 26 de febrer de 2024

26/02/2024

L'Ajuntament informa que demà i dimecres hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari serà:

Dimarts de 9 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

Dimecres de 10:30 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

__________________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 2 de març es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, a les 12:00 h.

__________________________________

L’Ajuntament comunica que avui i demà, al llarg de tot el dia, es realitzaran treballs a la carretera i no es podrà estacionar en els següents carrers:

Pl. Generalitat

C/ Molí Vell

Av. Portals

I demà aquests carrers estaran tallats al trànsit.

 

També s’informa que l’accés a les escoles serà peatonal.

 

Disculpeu les molèsties.

__________________________________

Programació sala l'Abadia

 

El dissabte, 2 de març a les 19:30 h. monòleg d'amor, humor i ovaris "Ai Cony!".

Entrades a 7 € la general i 5 € la reduïda.

Donant veu a les emocions, inquietuds i vivències de les dones del segle XXI

L’Eva Barceló va forta! Ens presenta el seu propi trasbals sobre el fet d’estar socialitzada DONA: anhels, lluites, educació, família, sexualitats, maternitat, amor, parella,… Ens mostra, amb “humor i ovaris”, les múltiples expressions del masclisme i com es manifesten, condicionant-nos l’existència. Està cansada del “poc a poc”, del “sempre ha estat així”, del “no tots els homes”,… però sobretot, està cansada de callar!! A ella no li interessa el “petit comitè”, té clar que la roba bruta queda més neta quan es renta al carrer! Prepareu la panera i el sabó!!

Hem de fer net!!!

Espectacle apte, i també recomanat, per a homes. 

Us necessitem! Benvinguts aliats!

Gènere: monòleg còmic

Durada: 70 minuts

Públic: a partir de 13 anys

 

El diumenge, 3 de març a les 18 h. sessió de cinema amb la pel·lícula "La tierra prometida".

Entrades anticipades a 5 € la general i 4 € la reduïda i a taquilla 6 € la general i 5 € la reduïda.


 

Any: 2023

Versió en castellà

Durada: 127 min.

País: Dinamarca

Aventures. Drama | Segle XVIII. Històric. Biogràfic

 

Sinopsi

 

El 1755, l'empobrit capità Ludvig Kahlen es disposa a conquerir els durs i inhòspits aturats danesos amb un objectiu aparentment impossible: crear una colònia en nom del rei. A canvi, rebreu un nom real que anheleu amb desesperació. Tot i això, l'únic governant de la zona, el despietat Frederik de Schinkel, creu arrogantment que aquesta terra li pertany. Quan de Schinkel s'adona que la seva criada Ann Barbara i el seu servil marit han escapat per refugiar-se amb Kahlen, el privilegiat i rancuniós governant jura venjança i promet fer tot el que estigui al seu abast per foragitar el capità. Però Kahlen no es deixa intimidar i emprèn una batalla tan desigual que posarà en risc no només la vida, sinó també la família de persones marginades que s'ha format al seu voltant.

 

Podreu adquirir les entrades anticipades a través de la web https://arbeca.koobin.cat/, el dijous a les Oficines d'Atenció Ciutadana de 12 h. a 13 h. o bé presencialment a taquilla, el dia de l'esdeveniment.

__________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que estan obertes les inscripcions per l'activitat "El tren de les històries!" Una activitat de mediació lectora per a infants de 6 a 12 anys. Us podeu inscriure a la biblioteca o al correu [email protected]. Les places són limitades.

__________________________________

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca a totes les persones propietàries afectades per la concentració parcel·lària d'Arbeca, Els Omellons i La Floresta a l’acte de lliurament d'escriptures, que tindrà lloc el dimecres, 28 de febrer de 2024 a les 10:30 h. a la Sala del Centre Cultural d'Arbeca (C/ Pregàries, 19).

Trobareu tota la informació a la web d'Arbeca a l'apartat de "Notícies" o en aquest enllaç.
__________________________________

El proper diumenge, 3 de març tindrà lloc al terme d’Arbeca el ja tradicional vermut entre ametllers florits. Durant la jornada, que es realitzarà entre les 11 i les 14 hores, es podrà degustar tot tipus de begudes i platets elaborats pels nostres productors locals: Cansaladeria Ca la Maria, Carnisseria Rosa Maria, Carnisseria Vidal Vives, Celler Vinya els  Vilars Peixateria del Mar, la Cuina de l’Araceli, Cooperativa Arbequina, Cooperativa Tres Cadires, Oleoteca Raig d’Arbeca, Pastisseria Obrador de la Núria, Pastisseria Pa de Pessic i els Diables Calents i Cornuts. El DJ Adam Lay amenitzarà la trobada i la Petjada del Secà i l’AEIG s’encarregaran del mercat de segona mà.


___________________________________________
L'Associació de Dones l'Olivera comunica que en motiu del Dia de la Dona Treballadora, que es celebrarà el proper divendres, 8 de març, es farà un acte i sopar/ball a la sala del Centre.
El preu per les sòcies és de 18 € i el de les no sòcies 21 €
Per apuntar-se, el divendres, 1 i el dilluns 4 de març, de 18 a 20 h. al local de la gent gran.
No us ho perdeu!
___________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis que vulguin presentar candidatures per la renovació de 2 membres de la Junta, que ho podran fer per escrit, identificant-se amb nom i cognoms i nº de soci de la persona que la presenta.
Es podran entregar al casal fins el proper dia 3 de març.

___________________________________________

Sentim que la primavera s'apropa i els Omellons us espera un any més a la 10a Marxa de les Cabanes de Volta, aquesta vegada el 17 de març.

Ametllers i oliveres desperten, i les cabanes i l'ermita no s'han mogut de lloc.

Oferim, ja ho sabeu, un matí i  respirar i trepitjar el territori que veiem cada dia i encara ens sorprèn. Dos recorreguts, 14 i 21 km, els valors de Marxa.cat del qual també en som impulsors, i l'esmorzar al pati del que un dia va ser una escola.

Esperem retrobar-vos i us animem a participar.

Mes informació i inscripcions. www.marxaomellons.cat

___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.