AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Acte de lliurament d'escriptures de la concentració parcel·lària d'Arbeca, Els Omellons i La Floresta.

La Unitat de concentració parcel·lària dels Serveis Territorials a Lleida del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural comunica que en referència al procediment de concentració parcel·lària d’Arbeca, els Omellons i la Floresta, us faig saber que les escriptures de propietat han estat adientment protocol·litzades davant notari i registrades al corresponent Registre de la Propietat, per tant, resta pendent el lliurament als propietaris.

 

Per aquest motiu convoca a totes les persones propietàries afectades a l’acte que tindrà lloc: 

 

Dia: 28 de febrer de 2024 

 

Hora: 10:30h

 

Lloc: Sala del Centre Cultural d’Arbeca. (Carrer Pregàries 19, Arbeca). 

 

En el qual es procedirà al lliurament dels vostres títols de propietat. L’acte estarà presidit per l’Honorable conseller del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

 

Per recollir l’escriptura caldrà aportar: 

 

  • Si sou el propietari de la finca: el DNI original i fotocòpia per ambdues cares.

 

  • Si sou el representant del propietari: fotocòpia del DNI del propietari, per ambdues cares i original i fotocòpia del DNI del representant, també per ambdues cares, juntament amb el document de representació degudament signat.

 

En cas de no poder assistir a l’acte, les escriptures de propietat restaran dipositades a l’Ajuntament d’Arbeca partir del dia 29 de febrer, on podreu passar a recollir-les demanant cita prèvia al telèfon 973160008 de 9h a 15h, on hi restaran fins al proper 30 d’abril del 2024.

En cas de qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb la unitat de concentració parcel·lària dels Serveis territorials a Lleida, trucant al 973246650 o escrivint al correu electrònic: [email protected]


 

14/02/2024