AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 23 de febrer de 2024

23/02/2024

L'Ajuntament informa que dimarts, 27 i dimecres, 28 de febrer hi haurà servei de deixalleria mòbil a l'encreuament d'Av. Montserrat amb C/ del Pou. L'horari serà:

Dimarts de 9 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

Dimecres de 10:30 h. a 13 h. i de 17 h. a 19 h.

__________________________________

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 2 de març es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar a partir de dilluns, els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, a les 12:00 h.

__________________________________

L’Ajuntament comunica que el dilluns, 26 i dimarts, 27 de febrer, al llarg de tot el dia, es realitzaran treballs a la carretera i no es podrà estacionar en els següents carrers:

Pl. Generalitat

C/ Molí Vell

Av. Portals

I el mateix dia 27 de febrer, aquests carrers estaran tallats al trànsit.

 

També s’informa que l’accés a les escoles serà peatonal.

 

Disculpeu les molèsties.

__________________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que avui romandrà tancada.

 

Disculpeu les molèsties.
__________________________________

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca a totes les persones propietàries afectades per la concentració parcel·lària d'Arbeca, Els Omellons i La Floresta a l’acte de lliurament d'escriptures, que tindrà lloc el dimecres, 28 de febrer de 2024 a les 10:30 h. a la Sala del Centre Cultural d'Arbeca (C/ Pregàries, 19).

Trobareu tota la informació a la web d'Arbeca a l'apartat de "Notícies" o en aquest enllaç.
__________________________________

El proper diumenge, 3 de març tindrà lloc al terme d’Arbeca el ja tradicional vermut entre ametllers florits. Durant la jornada, que es realitzarà entre les 11 i les 14 hores, es podrà degustar tot tipus de begudes i platets elaborats pels nostres productors locals: Cansaladeria Ca la Maria, Carnisseria Rosa Maria, Carnisseria Vidal Vives, Celler Vinya els  Vilars Peixateria del Mar, la Cuina de l’Araceli, Cooperativa Arbequina, Cooperativa Tres Cadires, Oleoteca Raig d’Arbeca, Pastisseria Obrador de la Núria, Pastisseria Pa de Pessic i els Diables Calents i Cornuts. El DJ Adam Lay amenitzarà la trobada i la Petjada del Secà i l’AEIG s’encarregaran del mercat de segona mà.


__________________________________
L'AFA de l'escola Albirka i l'AFA de la llar d'infants Sant Jaume, informen que aquest diumenge NO hi haurà Arbeca Xics. Es reprendrà l'activitat diumenge vinent, a les 17h de la tarda a la Sala del Centro.


___________________________________________

Sentim que la primavera s'apropa i els Omellons us espera un any més a la 10a Marxa de les Cabanes de Volta, aquesta vegada el 17 de març.

Ametllers i oliveres desperten, i les cabanes i l'ermita no s'han mogut de lloc.

Oferim, ja ho sabeu, un matí i  respirar i trepitjar el territori que veiem cada dia i encara ens sorprèn. Dos recorreguts, 14 i 21 km, els valors de Marxa.cat del qual també en som impulsors, i l'esmorzar al pati del que un dia va ser una escola.

Esperem retrobar-vos i us animem a participar.

Mes informació i inscripcions. www.marxaomellons.cat

___________________________________________

L'Institut Josep Vallverdú forma part d'una xarxa de centres de capacitació digital del Departament d'Educació que ofereixen un total de cinc cursos gratuïts i amb certificat, des del nivell més bàsic fins a l'àmbit professional.  Aquests cursos van dirigits a adults (també poden ser jubilats) i joves en risc d'exclusió. 

 

Per a més informació podeu trucar al 012. Us podeu inscriure trucant al mateix institut (973142700). Els cursos començaran ben aviat.  Seran el dilluns de 15.00 h a 18.00 h quinzenalment (nivell 1 o 2). 

 

Vine a formar-te!

GUIA CAPACITACIÓ DIGITAL

___________________________________________

Ja està oberta la convocatòria de Pràcticum Odisseu 2024; per continuar incentivant l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses i entitats situades en municipis rurals Leader. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes de pràctiques fins el dimarts, 5 de març. Per més informació podeu entrar a la pàgina web odisseujove.cat/practicum/


___________________________________________

Unió de Pagesos organitza una formació sobre Adob i Fertilització en Agricultura Ecològica (20h) a Cervera:

dilluns 04, dimarts 05, dijous 07 i divendres 08 de març de 2024 de 15h-20h a l’oficina d’UP de Cervera (Avinguda del Mil·lenari de Catalunya, 41)

Data límit d'inscripció, 26 de febrer per whatsapp al tf. 635827364 o mail a [email protected].


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.