AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 22 de febrer de 2024

22/02/2024

L'Ajuntament informa que el proper dissabte, 2 de març es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected] fins dimecres, a les 12:00 h.

___________________________________________

L’Ajuntament comunica que el dilluns, 26 i dimarts, 27 de febrer, al llarg de tot el dia, es realitzaran treballs a la carretera i no es podrà estacionar en els següents carrers:

- Pl. Generalitat

- C/ Molí Vell

- Av. Portals

I el mateix dia 27 de febrer, aquests carrers estaran tallats al trànsit.

 

També s’informa que l’accés a les escoles serà peatonal.

 

Disculpeu les molèsties.

___________________________________________

El proper diumenge, 3 de març tindrà lloc al terme d’Arbeca el ja tradicional vermut entre ametllers florits. Durant la jornada, que es realitzarà entre les 11 i les 14 hores, es podrà degustar tot tipus de begudes i platets elaborats pels nostres productors locals: Cansaladeria Ca la Maria, Carnisseria Rosa Maria, Carnisseria Vidal Vives, Celler Vinya els  Vilars Peixateria del Mar, la Cuina de l’Araceli, Cooperativa Arbequina, Cooperativa Tres Cadires, Oleoteca Raig d’Arbeca, Pastisseria Obrador de la Núria, Pastisseria Pa de Pessic i els Diables Calents i Cornuts. El DJ Adam Lay amenitzarà la trobada i la Petjada del Secà i l’AEIG s’encarregaran del mercat de segona mà.


___________________________________________

La biblioteca l'Atlàntida informa que estan obertes les inscripcions per l'activitat "El tren de les històries!" Una activitat de mediació lectora per a infants de 6 a 12 anys. Us podeu inscriure a la biblioteca o al correu [email protected]. Les places són limitades.


___________________________________________

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca a totes les persones propietàries afectades per la concentració parcel·lària d'Arbeca, Els Omellons i La Floresta a l’acte de lliurament d'escriptures, que tindrà lloc el dimecres, 28 de febrer de 2024 a les 10:30 h. a la Sala del Centre Cultural d'Arbeca (C/ Pregàries, 19).

Trobareu tota la informació a la web d'Arbeca a l'apartat de "Notícies" o en aquest enllaç

___________________________________________

La Cooperativa us informa que avui a les 19:30h a la Sala Martinell de la Cooperativa, hi haurà una reunió informativa d'ajuts de sequera.

___________________________________________

L'Institut Josep Vallverdú forma part d'una xarxa de centres de capacitació digital del Departament d'Educació que ofereixen un total de cinc cursos gratuïts i amb certificat, des del nivell més bàsic fins a l'àmbit professional.  Aquests cursos van dirigits a adults (també poden ser jubilats) i joves en risc d'exclusió. 

 

Per a més informació podeu trucar al 012. Us podeu inscriure trucant al mateix institut (973142700). Els cursos començaran ben aviat.  Seran el dilluns de 15.00 h a 18.00 h quinzenalment (nivell 1 o 2). 

 

Vine a formar-te!

GUIA CAPACITACIÓ DIGITAL

___________________________________________

VICENS MAQUINÀRIA AGRÍCOLA SA seleccionem un/a recanvista amb experiència al nostre centre de Fondarella. Per a més informació, contactar amb [email protected] o 696 94 88 21.


___________________________________________

Ja està oberta la convocatòria de Pràcticum Odisseu 2024; per continuar incentivant l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses i entitats situades en municipis rurals Leader. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes de pràctiques fins el dimarts, 5 de març. Per més informació podeu entrar a la pàgina web odisseujove.cat/practicum/


___________________________________________

Unió de Pagesos organitza una formació sobre Adob i Fertilització en Agricultura Ecològica (20h) a Cervera:

dilluns 04, dimarts 05, dijous 07 i divendres 08 de març de 2024 de 15h-20h a l’oficina d’UP de Cervera (Avinguda del Mil·lenari de Catalunya, 41)

Data límit d'inscripció, 26 de febrer per whatsapp al tf. 635827364 o mail a [email protected].


___________________________________________

L'Ajuntament informa que, com a conseqüència de la instal·lació dels serveis 4G i 5G al nostre municipi pot haver hi problemes d'interferències a la recepció de la senyal de televisió. Si teniu problemes per a poder veure la tv o alguns canals, l'empresa responsable del desplegament ha habilitat un centre d'atenció mitjançant el telèfon gratuït 900 833 999 per a resoldre-ho de manera gratuïta.