AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

SUBVENCIÓ PER A PERSONES JOVES PER A REHABILITACIÓ I/O CONSTRUCCIÓ D'HABITATGES AL MUNICIPI D'ARBECA.

L'Ajuntament d'Arbeca va aprovar les Bases Reguladores de les subvencions per a les persones joves per a rehabilitació i/o construcció d'habitatges al municipi d'Arbeca.

La situació actual del mercat immobiliari i la situació econòmica en general, fa que moltes persones i famílies tinguin importants dificultats per accedir a la compra d'habitatges destinats a residència habitual i permanent. Aquesta problemàtica és particularment intensa en el cas de la població més jove.

Per aquest motiu, l'Ajuntament a través d'aquesta subvenció vol fomentar l'accés al primer habitatge, per a les persones joves d'Arbeca, mitjançant la rehabilitació i/o construcció d'habitatges.

És subvencionable la rehabilitació de l'edifici destinat a primer habitatge per part de persones d'edats compreses entre els 18 i els 35 anys, empadronades al municipi d'Arbeca, amb les condicions i els requisits que s'estableixen a les bases reguladores.

S'inclouen dins el concepte de rehabilitació, les obres considerades majors, que seran, per tant, per les que es podrà sol·licitar la subvenció.


Instància ICIO Joves

01/10/2021