AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Recollida de residus porta a porta

El diumenge 3 d'abril iniciarem un canvi en el sistema de recollida de residus a la nosta vila juntament amb els municipis de la Floresta i Cervià de Les Garrigues, volem canviar per a millorar cap a una Arbeca i una comarca més neta i sostenible, som coneixedors que hi poden haver algunes disfuncions sobretot als primers dies, restem a la vostra disposició per a intentar resoldre qualsevol dubte o incidència, recordeu que l'àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de Les Garrigues ha posat a la vostra disposició el telèfon 973 140 995 i el correu electrònic [email protected]. Al mateix temps des de l'Ajuntament també posarem tot l'esforç i mitjans per intentar resoldre les vostres inquietuts, suggeriments o problemes que pugueu tenir en aquest nou periode de la recollida dels residus domèstics a la nostra vila.


DESCARREGA EL DOCUMENT INFORMATIU DEL PORTA A PORTA ⇓
porta a porta Arbeca.pdf


Fins l’inici del porta a porta, podeu anar a l'àrea d'emergència, situada a l'omplidor de botes de l'Av. Canal. A més, aquest dissabte al Centro, d’ 11:30h a 13:30h es repartiran cubells per la gent que no va poder recollir-los. També es repartiran les etiquetes grogues per senyalitzar les restes sanitàries i dejeccions animals.

Per qualsevol dubte o informació podeu trucar al telèfon 973 14 09 95 o consultar les últimes notícies a la pàgina web de l'ajuntament.



12/04/2022