AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

PROGRAMACIÓ CULTURAL DE TARDOR

Programació Cultural de Tardor de la Sala l’Abadia d’Arbeca

El proper dissabte dia 25 de setembre comença la temporada de tardor de la Sala l’Abadia que clourà el dissabte 19 de desembre.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arbeca amb el ferm compromís de suport a la cultura com una eina de cohesió social per la nostra vila, ha programat amb diversos esdeveniments de cinema, música i teatre, basats amb la qualitat i el compromís social; rellevants actes en defensa dels valors de la igualtat, la solidaritat i la defensa dels drets socials, tot això amb el ferm propòsit d’apropar la cultura al ciutadà i posar-la al seu abast d’una manera freqüent, pròxima i sostenible en base al suport econòmic i institucional de les administracions públiques.

En aquest temps de pandèmia, la sala de L’Abadia ha estat acreditada pel Departament de Cultura con un espai cultural responsable amb el compromís assolit per part de l’equipament per preservar la salut i vetllar per una cultura inclusiva, sostenible i accessible.

Aquesta tardor la música serà una part destacada de la programació amb actuacions de relleu nacional com l’Elena Gadel i la Marta Robles, el concert a la carta del Lluís Gavaldà i el Joan Pau Chaves, i la frescura del pop de Renaldo&Clara.
Des de les illes, l’Ateneu Popular Garriguenc ens portarà Amulet i l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida ens acostarà la música de Cambra amb Atrium Ensemble.
El teatre estarà present amb la inauguració comarcal de la Mostra de Teatre Còmic de Les Garrigues i la nova obra del Grup de Teatre Comarcal Rellotge de Sorra Garriguenc, amb l’afegit d’un gran espectacle de màgia pel diumenge de Fira,
El pal de paller de la programació estable d’aquesta tardor el seguirà protagonitzant lo la programació de Cinema de qualitat, compromesa socialment i per a tots els gustos i edats.
Inaugurarem el dissabte 25 amb una pel·lícula d’alt contingut reivindicatiu en defensa de les persones migrants, ‘La dona il·legal’ amb la presencia del director i el protagonista de la pel·lícula. La recaptació serà donada íntegrament a l’ONG Lleida Pels Refugiats.

Les localitats pels esdeveniments estan a la venda mitjançant la plataforma municipal https://arbeca.koobin.cat, els preus van des de el simbòlic d’1€ fins als 10€ d’alguns espectacles.
Com a novetat, per premiar la fidelitat de les persones assistents habituals, aquesta tardor es podran adquirir abonaments de cinema amb un descompte de preu rellevant.
Tanmateix seguim apostant per preus assequibles i tarifes reduïdes per als menors de 30 anys i majors de 65.

21/09/2021