AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Obertes les inscripcions per a participar al Carnaval d'Arbeca 2024

Bases per a participar al Carnaval d’Arbeca 2024

1.-Les persones que vulguin participar a la Rua de Carnaval ho podran fer en diverses modalitats: comparsa o individualment.

2.- Les comparses hauran d’anar identificades amb el títol corresponent.

3.- La rua la encapçalarà els grallers La Revolta d’Arbeca i l’animació de Pessigolles, on s’hi podran afegir totes les persones que vulguin participar individualment a la rua.

4.- Les inscripcions és realitzaran a través del correu [email protected] fins al dia 15 de Febrer. Les comparses obtindran  un val de 30€ a l’hora de la inscripció.

5.- Les comparses sortiran segons l’ordre d’inscripció.

6.- La concentració de comparses serà a les 17:30 h. a la Cooperativa (gasolinera). Les  comparses s’hauran de posar al lloc corresponent al seu número. La sortida serà a les 18.00 h. El grup que no sigui al seu lloc, haurà d’afegir-se al final de la rua.

7.- Es donarà a cada comparsa una bossa de confeti.

8.- Les comparses no es podran aturar durant la rua i hauran de mantenir una distància constant de 10 metres de la comparsa anterior.

9.- El recorregut de la rua serà: c/Lleida - c/Alcalde Mullerat - Av. dels Portals - c/Molí Vell - Pl. Generalitat -c/ St. Joan i fi de rua a la Plaça Major.

10.- L’espectacle serà opcional però comptabilitzarà per als premis i és realitzarà a la plaça Major. Caldrà facilitar a l’organització la música.

11.-El jurat estarà format pels membres de la Comissió de Festes i per representants de Club de Futbol Sala.

12.- En la modalitat comparsa hi haurà tres premis  en forma de val per valor de 150€ a la primera, 75€ a la segona i 50€ a la tercera.

13.- En la modalitat individual hi haurà tres premis en forma de val per valor de 50€ al primer, 30€ al segon i 20€ al tercer.

14.- El  jurat valorarà l'originalitat, disseny i materials.

15.- Cada comparsa només podrà optar a un premi.

16.- Hi haurà fi de rua amb jocs a càrrec de Pessigolles i la gran confitada final a la plaça Major acompanyats de la millor música.

17.- Els premis s’entregaran un cop finalitzat el sopar popular i  abans del concert de nit amb el grup De Noche a la sala del Centro.

18.- El jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis, així com la compensació econòmica, si no s’assoleixen els mínims de criteris de qualitat.

17/01/2024