AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Modificacions al mercat i esmorzar de fira

Atesa la important afectació de la pandèmia a la nostra vila i la celebració de la Fira aquest cap de setmana, on es preveu una important afluència de visitants, i després de la reunió efectuada amb les autoritats sanitàries on es van valorar les actuals circumstàncies i els actes previstos, d’acord amb les seves recomanacions, l’Ajuntament d’Arbeca ha decidit les següents modificacions al mercat de fira i esmorzar tradicional:

  • Excepcionalment i per aquesta edició, el canvi d’ubicació del Mercat de Fira, es traslladarà de l’Avinguda dels Portals a la Plaça Lluís Companys, un espai mes ample per evitar els típics amuntegaments o aglomeracions de carrers mes estrets.

El mercat disposarà d’una zona d’entrada i sortida ubicada a l’alçada del Carrer del Pou, les parades estaran ubicades exclusivament a la plaça i la seva visita serà conduïda en un sol sentit o direcció.

Demanem la col·laboració ciutadana amb les indicacions que es donaran des de l’organització per l’accés i estada a l’espai firal

  • Suspensió del concurs de menjar olives per a evitar les aglomeracions dels espectadors en un espai molt concorregut i reduït.

 

  • Trasllat de l’esmorzar de Fira del començament de l’avinguda dels Portals a la zona del davant de la Farmàcia per a evitar al màxim el tall a la circulació dels carrers de la vila i aconseguir una mobilitat adequada.

 

Demanem comprensió i paciència a la població i visitants per les molèsties que aquestes mesures us puguin ocasionar, amb la única finalitat de poder gaudir de la fira d’una manera mes segura.

Moltes gràcies.

19/11/2021