AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

La sisena etapa havia de passar inicialment només per Vinaixa, el Vilosell i la Pobla però ara ho farà per Tarrés, Fulleda, l'Espluga Calba, els Omellons, Arbecai les Borges.

La 99a Volta Ciclista a Catalunya, que comença aquest dilluns a Calella, ha modificat la sisena i penúltima etapa, la del dissabte 30 de març, de manera que ara s’endinsarà més per la comarca de les Garrigues i passarà per nou municipis de la comarca.

Dijous passat, però, l’organització anunciava la modificació de dues etapes, la de demà entre Mataró i Sant Feliu de Guíxols i la sisena que trepitjava les Garrigues, l’única comarca de Ponent per on passava el recorregut. La modificació consisteix en, abans d’arribar a Vinaixa, fer passar els ciclistes per Tarrés i resseguir la carretera LV-2012 fins als Omellons, on anirà cap a Arbeca i d’Arbeca a les Borges, on tornarà a agafar l’N-240 en direcció Vinaixa i cap al Vilosell i la Pobla de Cérvoles. D’aquesta manera, dels poc més de 25 km inicials per territori garriguenc es passa a més de 60.Tot plegat transcorrerà entre quarts de 2 del migdia i les 3.

27/03/2019