AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

UN GRUP DE JOVES D’ARBECA ACTUEN COM A “CAFRES” I DESTROSSEN EL LOCAL QUE L’AJUNTAMENT ELS HI HAVIA RETIRAT, FEIA DOS DIES, PER MALA PRAXIS.

El local de l’Associació de Joves d’Arbeca que es va inaugurar l’any 2011, que disposava de lavabos, climatització i una sala de 80 m2, ha quedat totalment destruït aquesta passada nit una vegada que un grup de joves de difícil qualificació, es van assabentar que l’Ajuntament recuperava el control de les instal·lacions, atès que les mateixes ja no servien per les finalitats per les que es van concebir.

Aquest mateix matí s’ha presentat denúncia als Mossos que han aixecat acta de l’estat de les instal·lacions, facilitant els noms dels presumptes causants de la destrossa.

Cal recordar que aquesta instal·lació, llargament demana durant la primera dècada del segle va costar 52.000€, sufragats en part pel Departament de Joventut i per fons propis de l’Ajuntament.

Des de l’Ajuntament condemnem rotundament aquest acte que demostra una mancança educacional i fins i tot mental d’alguns joves, i atès que els implicats són quasi tots majors d’edat, s’actuarà en conseqüència.

06/02/2019