AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

La Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues , aquest passat dissabte, va realitzar l'acte d'entrega de premis a les 3 obres guanyadores d'aquesta 4rta. Edició dels Relats Breus, "Les Garrigues en Femení."

La Sala del Centre Cultural d'Arbeca va ser el lloc elegit per realitzar aquest acte. L'Associació de Dones l'Olivera Arbequina ha estat aquest any l'amfitriona de l'acte, que en aquesta edició  ha comptat amb la participació de 11 dones, els relats de les quals,  després de la seva lectura , han sabut commoure els cors de tots els assistents.

L'acte va comptar amb la presencia de les autoritats comarcals i locals que van obrir la sessió amb els parlaments i agraïments que pertocaven i tot seguit la nostra Mestra, durant molts anys a Arbeca, Maribel Ginés Solé, va ser l'encarregada de fer la Micro-xerrada que ens va introduir en el món de la literatura i la dona.

El públic assistent va gaudir d'una vetllada de categoria, i per aixó volem donar les gràcies  a totes les dones que amb el seu treball, esforç i saber fer, ens han permès compartir-la. !

09/10/2018