AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

La Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues, amb la col·laboració del Consell Comarcal i l'Institut Català de les Dones, convoca la quarta edició del concurs de relats breus les Garrigues 'En femení', una iniciativa dirigida a les dones que vulguin escriure sobre el gènere femení.

Els relats que son de temàtica relacionada amb les dones, i en els que es valora la qualitat literària del relat, la utilització d'un llenguatge no sexista, la visibilització de les desigualtats de gèneres i el tractament de la igualtat entre dones i homes. El text en prosa ha de tenir una extensió màxima de 4 folis per una cara i ha de ser inèdit, tot i que pot haver estat presentat en un altre concurs sense ser premiat.

L'acte de presentació dels treballs i lliurament d'obsequis a les participants serà aquest 6 d’octubre a Arbeca a les 7 de la tarda.

L’Associació de Dones l’Olivera i l’Ajuntament d’Arbeca, aquest any seran els amfitrions d’aquesta trobada. Gaudint d’un Tast de Cultura amb una Micro-xerrada a càrrec de la mestra arbequina Maribel Giné Solé , el tema , “ LA LECTURA, UN REVULSIU”.
Es llegiran les tres obres guanyadores i es farà entrega dels premis a les persones participants.
Aquest acte comptarà amb l’acompanyament musical del grup Garriguenc AUSTRAL.

02/10/2018