AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Concurs d'Instagram de la Festa Major 2018
El jurat format per Alba Bellmunt, Ramon Solé, Albert Gonzàlez, Magda Garret i Sara Perelló es van reunirper deliberar i escollir les fotos guanyadores del Concurs d’Instagram de la Festa Major 2018.

Per la seva dificultat tècnica, per la composició, per copsar un moment màgic durant el correfocs, intuint un públic de totes les edats, el primer premi ha estat per @josefinacullere.

Per l’explosió dels colors, per les expressions que mostren les cares de les protagonistes, i que sens dubte, compleix la finalitat d’una bona festa major: la diversió, el segon premi és per @saraquerasor.

Per la tradició que suposa l’Arbequí de Ferro, per l’esforç que reflecteixen els protagonistes de la foto, per la tonalitat dels colors que ha aconseguit l’autora, el tercer premi és per @tesquem13.

I per la creativitat, perquè és el reflex de les nits de festa major: música i diversió, el jurat també ha decidit concedir un accèssit a @maarandres_. Enhorabona a totes!

A més a més, els vint participants amb més "likes", complint tots els requisits establerts a les bases, i que per tant, s'emporten un premi, són: @soniacliville87, @annamirosans, @xaviersans_, @lluis_elies_rovira, @xaviicaballero45, @susannaaubachsans, @naraloina, @sergidarbeca, @valljordi, @jordiarbeca, @dolors.idea, @nnuuurr, @activitats_artesagym, @rinxet04, @ricardongria, @arbekat, @conxitatimoneda, @flari79, @mcg_85, @rmgv59.

Els premiats podeu passar a recollir els vostres premis i obsequis per l'Agrobotiga, de dimarts a diumenge, en horari de matí.

El concurs ha estat possible gràcies a Turisme Arbeca i els col•laboradors: Camping Prades Park, Ramon Codony Fisioterapeuta, La Placeta, Oli d'Arbeca, cooperativa d'Arbeca., Associació Amics de Vilars, Celler Vinya els Vilars, Obrador de la Núria, Raig d'Arbeca, Cooperativa Tres Cadires, Embotits Arellano, Vivers Jaume Pelegrí.

Moltes gràcies a tots per col·laborar!

I gràcies també a tots i totes per a participar al concurs! Els jurat no ho ha tingut gens fàcil!

10/09/2018