AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Aquest cap de setmana l’Associació Amics de Vilars ha celebrat el seu aniversari.

El dissabte va reunir prop d’un centenar de socis i amics en un sopar al Centre Cultural, la trobada d’amics va ser molt efectiva pe poder estrènyer lligams, compartir vivències i retrobar companys que fora d’aquestes activitats moltes vegades els costa de trobar lloc i moment.

El matí del diumenge, després de seguir l’evolució i pronòstics del temps , que ens diagnosticaven un diumenge de tempestes espectaculars, va resultar un dia tranquil i , això si, ennuvolat ; de tant en tant unes espurnes de pluja acompanyaven als visitants que van ser valents i encarant-se amb el mal temps previst, van voler acompanyar-nos en aquest dia.

Les visites guiades gratuïtes van ser seguides per més de 200 persones de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, i van comptar amb 5 guies per poder atendre a tots el visitants.

La junta de l’Associació agraeix a tots els seus amics i simpatitzants el suport i les mostres de simpatia i reconeixement per l’esforç i treball , que per la Fortalesa de Vilars  porta a terme.

ferma en la idea que TOTS FEM VILARS!

04/06/2018