AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Les dones de l'Olivera i totes les arbequines interessades, van poder gaudir aquest passat divendres de la Sònia Morell, de les paraules i els recursos que va posar a l'abast de totes les assistents a la  xerrada- col·loqui que ens va oferir, amb el tema de fons "Sedueix-te. Coneix com ets i els recursos que tens a les teves mans" .

La Sònia Morell es Assessora Personal, i el seu currículum laboral i de treball continuat assessorant homes i dones en la millora del seu aspecte personal , li donen l'experiència suficient com per poder escoltar els seus consells i aplicar-los , si escau, al nostre dia a  dia.

La sala va omplir-se de gom a gom i la xerrada va ser molt participativa per part de les persones assistents, cosa que va demostrar l'interès que va despertar el tema.

L'Associació de Dones l'Olivera Arbequina, organitzadora de l'acte, va sentir-se satisfeta per l'acollida i espera que  totes les activitats que anirà proposant al llarg de l'any obtinguin la mateixa resposta que amb aquesta s'ha aconseguit.

07/05/2018