AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina
AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina
AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina

Modificacions al mercat i esmorzar de fira

Atesa la important afectació de la pandèmia a la nostra vila i la celebració de la Fira aquest cap de setmana, on es preveu una important afluència de visitants, i després de la reunió efectuada amb les autoritats sanitàries on es van valorar les actuals circumstàncies i els actes previstos, d’acord amb les seves recomanacions, l’Ajuntament d’Arbeca ha decidit les següents modificacions al mercat de fira i esmorzar tradicional:

  • Excepcionalment i per aquesta edició, el canvi d’ubicació del Mercat de Fira, es traslladarà de l’Avinguda dels Portals a la Plaça Lluís Companys, un espai mes ample per evitar els típics amuntegaments o aglomeracions de carrers mes estrets.

El mercat disposarà d’una zona d’entrada i sortida ubicada a l’alçada del Carrer del Pou, les parades estaran ubicades exclusivament a la plaça i la seva visita serà conduïda en un sol sentit o direcció.

Demanem la col·laboració ciutadana amb les indicacions que es donaran des de l’organització per l’accés i estada a l’espai firal

  • Suspensió del concurs de menjar olives per a evitar les aglomeracions dels espectadors en un espai molt concorregut i reduït.

 

  • Trasllat de l’esmorzar de Fira del començament de l’avinguda dels Portals a la zona del davant de la Farmàcia per a evitar al màxim el tall a la circulació dels carrers de la vila i aconseguir una mobilitat adequada.

 

Demanem comprensió i paciència a la població i visitants per les molèsties que aquestes mesures us puguin ocasionar, amb la única finalitat de poder gaudir de la fira d’una manera mes segura.

Moltes gràcies.

19/11/2021