AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina
AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina
AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida
Arbeca, 
Bressol de l'oliva arbequina

Ajuts Leader 2021

Des de l'Associació Leader de Ponent us fem saber que s'ha obert la nova convocatòria dels Ajuts Leader 2021.

Termini:  26 d’octubre al 30 de novembre de 2021, ambdós inclosos.

Es tracta d’una línia d'ajuts destinats a diversificar i promoure l’economia de les zones rurals que permeten obtenir fins a un 40% de subvenció a fons perdut per crear, ampliar o millorar activitats econòmiques en els municipis que formen part del territori Leader de l’Associació Leader de Ponent. 

L’Associació Leader de Ponent ofereix assessorament i acompanyament a totes aquelles empreses i persones emprenedores (beneficiaris privats) que es vulguin acollir al programa d’ajuts Leader per crear, millorar i/o ampliar els seus negocis, o a beneficiaris públics, ubicats en qualsevol dels municipis de les comarques de l’Urgell, el Pla d’Urgell, Les Garrigues i els següents municipis de la comarca del Segrià: Aitona, els Alamús, Alcanó, Alfés, Almatret, Aspa, la Granja d’Escarp, Llardecans, Maials, Massalcoreig, Sarroca de Lleida, Seròs, Sunyer, Torrebesses.

L’objectiu  d’aquests ajuts és el foment d’inversions que generin activitat econòmica mitjançant accions adreçades a la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, a establir polítiques específiques per als joves del món rural, a promoure accions dirigides a la mitigació i adaptació al canvi climàtic i la protecció dels recursos naturals, i a estimular la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

Les persones que s’hi vulguin acollir ho podran fer fins al 30 de novembre i podran contactar amb l’equip tècnic de l’Associació Leader de Ponent per rebre assessorament personalitzat i informació més detallada dels ajuts Leader, a Mollerussa (973 71 13 13 ext. 412), a Les Borges Blanques (973 14 26 58 ext. 206) o a través de [email protected] o bé a [email protected]

27/10/2021