AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó del 27 d'agost de 2021

27/08/2021

  • L’Ajuntament d’Arbeca oferta un contracte en pràctiques de garantia juvenil per al departament de manteniment i serveis municipals.

Aquesta oferta laboral va adreçada a joves de més de 16 anys i menys de 30, a la pàgina web i d’altres xarxes socials municipals hi trobareu tota la informació sobre les tasques a desenvolupar, el perfil necessari per optar a l’oferta i les condicions del contracte.

Les sol·licituds es poden portar a l'oficina d'atenció ciutadana de 10 a 13:30 hores o enviar-les per correu electrònic a  [email protected] fins al 10 de setembre de 2021 a les 14h.

 

 

  • L'Ajuntament d’Arbeca comunica que el proper dissabte 4 de setembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a [email protected]  a partir del dilluns 30 d'agost  fins al dimecres 1 de setembre fins a les 13h.

El Servei de recollida del Consell Comarcal només agafarà aquells objectes que hagin estat notificats a l'Ajuntament, que estiguin a l'adreça especificada a les 6 del matí i al carrer, NO s'agafarà cap objecte que estigui dins de cap propietat privada. 

Podeu consultar a la pàgina web municipal el tipus de residus que es poden recollir i els que no.




  • La cooperativa Arbequina informa que dimarts i dijous es podran entrar ametlles de 8h a 12h per qualsevol dubte trucar al 610430273

  • Mengem Garrigues, la plataforma de petites productores alimentàries de la comarca, us convida a la presentació del projecte i al petit tast dels seus productes a Arbeca, el proper divendres, 27 d’agost, a les 8 de la tarda a la Plaça del Centro.

 

 

  • El cos d’Agents Rurals informen a tota la població que avui i el cap de setmana tindrem un nou episodi d'alt risc d'incendi forestal, degut a la metereologia adversa (calor i vent). Recomanen la màxima precaució en totes les activitats al terme municipal.