AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó del 24 d'agost de 2021

24/08/2021

La Biblioteca Municipal L’Atlàntida comunica que romandrà tancada fins al 5 de setembre.

 

 

L’Ajuntament informa que demà també hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil a Arbeca, un servei per a la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta.

Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida serà de les 10:00 a les 13:30 h.

Podeu consultar a la pàgina web municipal el que s’hi pot portar.

 

 

La cooperativa Arbequina informa que dijous dia 26 d'agost es podrà entrar ametlles de 8h a 12:30h, per qualsevol dubte podeu contactar amb el Pop al telefon 610430273.

 

 

Biomassa Gotsens us fa saber que a partir d'aquesta campanya de tardor/hivern, disposarem de a més a més de clafoll i osset d'oliva, de sacs de pellet de 15 kg o bipacks, tot d'alta qualitat.

Per a més informació podeu trucar a l'Antonio al 649710442

 

 

Arbeca per la Independència us fa saber que "Aquest 11 de Setembre t'esperem a Barcelona! Anirem de la plaça Urquinaona al Parlament de Catalunya per deixar clar que som i serem el motor que porti el país cap a la plena llibertat. La independència és necessària, està legitimada i sabem com fer-la possible!

També us informem que a la Floristeria Gineste's i a la pastisseria Pa de Pessic, hi trobareu les samarretes de enguany i us hi podeu apuntar per anar a Barcelona amb autocar.

Contem amb vosaltres!!!