AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó del 19 d'agost de 2021

19/08/2021

L’Ajuntament informa que el 24 i 25 d’agost, dimarts i dimecres de la setmana vinent, hi haurà el Servei de Deixalleria Mòbil a Arbeca, un servei per a la recollida controlada de residus domiciliaris reciclables que no poden ser recollits amb el servei de recollida d’envasos lleugers, paper i cartró, vidre, orgànica i fracció resta.

Estarà ubicada a la cruïlla Av. Montserrat / Carrer del Pou i l’horari de recollida serà de les 10:00 a les 13:30 h.

Podeu consultar a la pàgina web municipal el que s’hi pot portar.

 

El consultori mèdic informa que l’horari per demanar hora és de 8 a 11h. Per altres consultes podeu trucar al Cap de les Borges Blanques o al 061.

 

Vinya els Vilars us convida al Tast Concert del desè Garrigues GuitarFest que es celebrarà al Celler de la Vinya els Vilars el proper dissabte a les 22h amb el grup ‘Quinteto Dequera’, el preu de l’entrada és de 10€ que inclou el tast.

L’obertura de portes al recinte serà a les 21:15h

Per assistir-hi cal efectuar reserva telefònica als telèfons 973 149 144  o  606 965 985

 

 

Arbeca per la Independència us fa saber que "Aquest 11 de Setembre t'esperem a Barcelona! Anirem de la plaça Urquinaona al Parlament de Catalunya per deixar clar que som i serem el motor que porti el país cap a la plena llibertat. La independència és necessària, està legitimada i sabem com fer-la possible!

També us informem que a la Floristeria Gineste's i a la pastisseria Pa de Pessic, hi trobareu les samarretes de enguany i us hi podeu apuntar per anar a Barcelona amb autocar.

Contem amb vosaltres!!!