AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 9 de març de 2023

09/03/2023

La Biblioteca Atlàntida us convida aquest divendres a les 17h a l'Hora del conte, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

______________________________________________________

 

Aquest proper dissabte a les 19:30h, Enric Cambray actua a l'Abadia amb la obra Hamlet.01, guanyadora del Premi Butaca 2022 al millor espectacle de Petit Format. Entrades anticipades: General 10€ i reduïda 6€.

 

Diumenge a les 18h, nova sessió de cinema a l'Abadia amb la projecció de "La noia callada". Entrades: General 5€ i reduïda 4€.

 

Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat.

_______________________________________________________

 

L'Ajuntament us convida aquest proper diumenge a la zona d'ametllers florits. De les 12h a les 14h, vermut amb productors locals, música i inflables. Us hi esperem!

_______________________________________________________

 

Diumenge a les 7 de la tarda, al camp municipal de Juneda, es disputarà un interessant partit de futbol, entre els equips:

CF Arbeca i CF Vilanova de la Barca. Aficionats no hi falteu!

_______________________________________________________

 

La Junta del Casal de la Gent Gran celebrarà l'Assemblea General Ordinària aquest diumenge. Primera sessió a les 18:30h i la segona a les 19h.

 

Ordre del dia:

1- Lectura i aprovació si s'escau, de l'acta anterior.

2- Aprovació de l'estat de comptes.

3- Presentació pressupost 2023.

4- Informació general del Casal.

5- Precs i preguntes.

_______________________________________________________

 

L'AFANOC informa que ja estan a la venda les gorres de la campanya "Posa't la gorra". Preu per gorra 8€. Disponibles a la Farmàcia, Repunt's 54, Floristeria Gineste's, Perruqueria Laia i Imatge 23.