AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 9 de maig de 2023

09/05/2023

Aquest dijous a les 19:30 a la Sala Abadia, tindrà lloc la xerrada "Amb R de respecte", organitzada per l'AFA de l'Escola Albirka, a càrrec de Juanjo Fernández. Us hi esperem.

___________________________

 

Aquest proper divendres a les 21:00h Sopar Solidari a la Sala del Centro. Amb la col·laboració dels grups de Grallers la Revolta, l'Esbart Dansaire d'Arbeca, Montse Safont i Agrupació Sardanista Arbeca Nostra.

 

Preu: 10€ Adults i 5€ Infants fins a 12 anys.

Venda de tiquets avui de 18h a 20h al Casal de la Gent Gran.

 

Que els nostres cor no s'assequin com al nostra terra. Siguem generosos.

 

 

___________________

 

La Parròquia comunica a totes les persones que demà van a Girona, que l'autocar sortirà a les 7h de la Plaça Lluis Companys.

___________________

 

La Junta del Casal de la Gent Gran informa a totes les persones que vulguin assistir a la trobada del 3 de juny a Vinaixa, que el preu del dinar és de 22€. Les persones interessades poden passar a apuntar-se al mateix Casal fins el 16 de maig. Per a més informació truqueu a la Rosa al telèfon 973 16 03 35.

_____________________

 

Dijous 1 de juny sortida a LO PARDAL, Fundació Guillem Viladot a Agramunt!✒️Visita guiada a la casa de la poesia visual. Tres edificis plens l'obra més experimental de Guillem Viladot, on, mitjançant el paradigma de l'objecte trobat, creava objectes entre la poesia i l'escultura.