AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 9 de maig de 2022

09/05/2022

Degut a l'alt increment els últims dies de casos de covid a la població, l'Ajuntament d'Arbeca i el Consultori aconsellen portar la mascareta en els locals tancats.

__________________________________________

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recull la fracció resta.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!


imagen

 

________________________________________

L'Ajuntament recorda que l'Àrea d'Emergència és un punt d'ús puntual i excepcional i que és obligatori deixar cada material al seu contenidor corresponent.

________________________________________________________

L’Ajuntament informa al veïnat dels carrers Sant Joan, Plaça Major, Sant Jaume i 11 de Setembre, que a partir d'avui s’inicien les obres previstes en relació al projecte RENOVACIÓ XARXA D’AIGUA I CLAVEGUERAM EN PART DEL NUCLI ANTIC

Us aconsellem que facin les previsions oportunes per tal de treure els vehicles dels garatges, abans que els treballs limitin els accessos. S’intentaran causa les molèsties mínimes al veïnat. Disculpeu les molèsties.

________________________________________________________

La Biblioteca informa que a partir d'avui i fins al 18 de maig podreu visitar l'exposició fotogràfica "Una mirada a la cara oculta del món", de Lleida pels refugiats, la qual explora el conflicte sahrauí. També hi trobareu una selecció de llibres per a totes les edats.

_______________________________________________________

Actes de la Primavera Cultural per al cap de setmana:

Diumenge 15 de maig, a les 12:30h al Pati de l'Abadia, vermut literari amb la presentació del llibre "De carlinades per la Segarra històrica", de Jaume Moya. Hi haurà una petita degustació de vermut per als assistents.

I el diumenge a les 18h sessió de cinema infantil Cinexic amb la projecció de la pel·lícula "La meva setmana extraordinària amb la Tess". Entrades a 3€. Disponibles a arbeca.koobin.cat.

_______________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera organitza una sortida pel proper dissabte 28 de maig al Delta de l'Ebre, amb una visita a l'ecomuseu i un tomb amb barca. Dinar al Restaurant Ca la Nuri. Preu sòcies 60€ i no sòcies 65€.

Per apuntar-vos, podeu passar els dies 12 i 13, de 17h a 19h pel local de la gent gran.

_______________________________________________________

Des de Càritas volem donar les gràcies a tots els arbequins i arbequines que han col·laborat amb el sopar solidari, sense ells no podriém fer res. També volem donar les gràcies al Pijuan de les Borges Blanques.