AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 9 de juny de 2022

09/06/2022

L'Ajuntament informa que aquesta nit es recolliran les fraccions d'orgànica i d'envasos.

També es recolliran, bolquers, compreses i excrements d'animals dins d'una bossa possada en un cubell convenientment senyalitzat.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà hauràs d’entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

________________________________________

Aquest proper cap de setmana, doble sessió de cinema a l'Abadia, de la exitosa pel·lícula "Alcarràs". Dissabte a les 22h i diumenge a les 19h. Queden poques localitats disponibles per la sessió de diumenge. Consulteu el web arbeca.koobin.cat

_________________________________________

La Fortalesa dels Vilars entra en horari d'estiu fins l'1 d'octubre. Obertura dissabtes, diumenges i festius de les 9h a les 13h. Visita guiada a les 10h. Per visites concertades, consulteu a l'Ajuntament al 973 160 008.

_________________________________________

Les families que han fet enquadernar els darrers exemplars d'Aigua Viva, poden passar a recollir-ho per la botiga de Cal Martí.

_________________________________________

S'ha posat en marxa la borsa de treball per la campanya agrària 2022. Tant els pagesos interessats en contractar gent, com la gent interessada en treballar al camp, es poden posar en contacte amb els Consell Comarcal de les Garrigues via telefònica al 973 14 26 58 o presencialment de 8h a 15h. Gràcies.

__________________________________________

S'ofereix dona resident a Arbeca per fer feines de neteja i cura d'avis i infants de dilluns a divendres. Les persones interessades truqueu al telèfon 624 46 49 94. Gràcies.

_________________________________________

 

Has acabat l'ESO i busques feina per l'estiu?
Molts cops, si et trobes en aquesta situació, no és fàcil trobar una feina i per això, des de l'Oficina Jove hem plantejat un nou projecte que et donarà un cop de mà!!
Càpsules formatives