AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 9 de juliol de 2024

09/07/2024

Actes del cap de setmana: 

 

Arriba el Festival Bmoll a la Fortalesa dels Vilars d'Arbeca! Dissabte 13 de juliol de les 19h a 20h podreu gaudir d'activitats gratuïtes per a totes les edats: Visita guiada a la Fortalesa (és necessari reserva prèvia), Taller de circ, concert de pop Rock a càrrec de Perifèrics i servei de restauració i bar durant tota la vetllada.


 

L’Ajuntament d’Arbeca s’uneix al Mulla’t  per l’esclerosi múltiple i en celebrem els 30 anys. Aquest diumenge, 14 de juliol a les 12:00h a les Piscines Municipals d’Arbeca ens mullarem per l’esclerosi múltiple tirant-nos tots alhora a la piscina. Perquè l’esclerosi múltiple sigui història, Llença’t i Mulla’t!” Venda de tovalloles, samarretes i bosses  per recaptar diners!

---------------------------------

La Biblioteca l'Atàntida informa que avui es reprén el servei de bibliopiscina. Ens trobareu a les piscines municipals de 17h a 19h. Moltes gràcies

---------------------------------

L'Ajuntament recorda que les inscripcions publicitàries pel llibre de festa major es poden presentar fins el dia 18 de juliol a les oficines d'atenció ciutadana de 10h a 13h o a través de la seu electrònica al web de l'ajuntament.

---------------------------------

’Ajuntament d’Arbeca informa que el 31-07-2024 finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la televisió per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G i 5G. Per a poder atendre al centre d'atenció a l'usuari i resoldre les incidències, hauran de trucar al telèfon gratuït 900 833 999.

---------------------------------

'Associació Amics de Vilars comunica que amb motiu de la propera Nit de Foc que es farà el dissabte 3 d'agost a la Fortalesa dels Vilars, convida a participar a tots els comerciants i artesans a muntar una parada amb els seus productes.

Els interessats podeu comunicar-ho a l'Ajuntament en horari d'oficina (10 h a 13 h)

---------------------------------

a botiga de CAL MARTÍ celebra aquest dissabte 13 de juliol la 8a MARTÍGANGA. Durant tot el dia al nostre establiment hi trobareu tot el gènere amb descomptes especials i ofertes úniques.
Maletes, bosses de mà, bosses d'esport, motxilles escolars i material de l'escola Albirka, així com roba, joguines i molt més de les millors marques.
Tindrem obert de les 9 del matí a les 9 del vespre, sense tancar al migdia. Vine a celebrar la 8a MARTÍGANGA a la botiga de CAL MARTÍ. Us hi esperem! També sortejarem 2 vals de 25€

Gràcies i bon estiu!

---------------------------------

PLUSPACK!

Gaudeix d’un dels packs més esperats! Una caixa de gamba argentina número 2 de 2 quilos i una ampolla de vi blanc El Perro Flaco per només 18,99 euros! És una oferta que no pots deixar escapar! Promoció vàlida entre el 2 i el 22 de juliol al Plusfresc d’Arbeca, c/ de la Bassa, 25

Plusfresc, el Súper que t’estima.