AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 9 de desembre de 2021

09/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

______________________________

L'equip mèdic del consultori d'Arbeca comunica a la població major de 60 anys, i a la població amb patologia de risc, que vulguin rebre la vacuna de la Grip que poden trucar o passar per al consultori per a concertar visita.

Al mateix temps recordem als pacients majors de 70 anys que vulguin rebre la 3a dosis de la vacuna contra la covid, aixi com també la de la Grip, que els podem programar i sel's vacunarà al pavelló de l'oli de les Borges Blanques.

 

____________________________________

L'Ajuntament informa que s'amplia el període de validesa dels vals de 40€ fins el 24 de desembre, dia inclòs. Recordem que demà és l'últim dia per sol·licitar-los. 

_______________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_________________________________

 

L'Associació de dones l'Olivera comunica que queden entrades pel teatre d'aquest proper diumenge a Barcelona "Cantando bajo la lluvia". Si algú està interessat que passi per l'estanc durant aquesta setmana.

_____________________________________

 

L'Ajuntament informa que fins el 16 de desembre recollim joguines noves als baixos de l'Ajuntament per la Creu Roja. Joguines ni bèl·liques ni sexistes.

 

 

______________________________________

 

La Regidoria de Salut, Benestar i Cohesió Social, juntament amb diverses associacions de la nostra Vila, organitza, dins la campanya de La Marató d'enguany, diversos actes per tal de sensibilitzar i recaptar fons  per la recerca i estudi dels problemes de salut mental.

El proper diumenge, dia 12 de desembre, podreu descobrir una part del nostre terme amb la Caminada al Mas del Perera. Els Dorsals Solidaris els podeu adquirir a l'Ajuntament per 3€. Es demana portar l'import just, gràcies:

___________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 12 de desembre a les 15:30 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i CF SOSES

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

_____________________________________________

Aquest diumenge a les 18h a la Sala Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula " Entre Rosas". Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o avui per la tarda a la Biblioteca Atlàntida.

_____________________________________________________________

El Club Futbol Arbeca i el Club de Futbol Sala Femení organitzen partits benèfics per la Marató. Qui es vulgui apuntar ho pot fer a través dels formularis que podreu trobar a l'Ebando o a les xarxes socials.
Formulari Futbol 11:    forms.gle 

Formulari Futsal: forms.gle 

_______________________________________________________________