AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 d'octubre de 2021

08/10/2021

L'Ajuntament anima a tot el poble a participar avui a la nit, de les 22:00 a 22:30 a l'apagada general en motiu de l'increment del preu de la llum.

_________________________________

 

Es fa saber que s'ha obert el període de participació per al concurs de disseny de la portada del llibre de Fira. Pots consultar les bases al web de l'ajuntament i a les xarxes socials. La data límit per a participar és el 22 d'octubre.

imagen

_______________________________

L'ajuntament informa que a partir d'aquest proper cap de setmana, els horaris d'obertura de la Fortalesa dels Vilars seran de 10:00h a 14:00h. La visita guiada es realitzarà a les 12:00h.

_______________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera comunica a les sòcies que durant aquest mes d'octubre es passarà la quota anual de 12€.

_______________________________________

La cooperativa Arbequina, precisa incorporar una persona per  assistència d'administració comercial.

 

Les persones interessades podeu inscriure-us a través de l 'enllaç següent.  https://www.optima.cat/ca/ofertes-de-feina/821/assistent-a-d-administracio-comercial data límit 15 d'Octubre de 2021, o dirigir-vos a les oficines de la cooperativa.

 

_________________________________

La cooperativa Arbequina informa que els últims dies per entrar ametlles seran el dijous 14 i divendres 15 d'octubre, de 8h a 12h.

__________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 10 d'octubre a les 17:00 de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputarà un interessant partit de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  CF ARBECA i PUIGVERTENC

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos.

___________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que el dilluns dia 11 i els dimarts 12 tindrà obert el seu establiment tot el dia. Gràcies. 

___________________________________

El nou plusfresc situat al carrer la bassa n25,  us espera amb una gran selecció de frescos, on trobaran fruita i verdura de proximitat, una fleca amb el pastíser de cal castellers, amb el peix mes fresc de la llotja,  carn criada a lleida , vine, t'esperem!

imagen


_______________________________________

Cursos de formació gratuïta a Lo Centre de Les Borges Blanques. Informació i atenció turística en anglès; Curs de Community Manager o cursos d'anglès. Posa't en contacte amb l'equip de criteria trucant al 932 652 677 o enviant un correu a [email protected]

imagen