AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 de setembre de 2023

08/09/2023

Des del Club de Futbol Arbeca demanem la col·laboració dels ciutadans. En relació a la futura exposició que es realitzarà del centenari del nostre club, demanem a tothom que disposi de fotografies, samarretes o qualsevol altre material relacionat amb el club de futbol i el vulgui cedir temporalment per l'exposició que el porti a:

 

-       Ajuntament d'Arbeca (En horari d'oficina)

 

-       Local dels jubilats (Dijous, divendres i dissabte de 18:00 a 20:00)

 

Tot el material cedit serà retornat als seus propietaris un cop finalitzada l'exposició.

 

 

Moltes gràcies.

_____________________

 

L'Assemblea Nacional Catalana us informa que estem organitzant la manifestació del proper 11 de setembre Diada Nacional de Catalunya a Barcelona.

Igualment us fem saber que ja podeu adquirir la samarreta d'enguany i els tiquets d'autocar a la Floristeria Gineste's i a la Pastisseria Pa de Pessic en horari comercial.

Com cada any us animem que participeu en la manifestació que tindrà lloc la tarda del 11 de setembre a Barcelona.

Us hi esperem!!!

 

_____________________

 

El proper dilluns 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, es celebraran els següents actes a Arbeca:

 

A partir de les 11h a la Plaça Lluis Companys, actuació dels Grallers La Revolta, lectura del Manifest i ofrena floral, ballada de sardanes amb l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra. Al finalitzar, petit refrigeri per a tothom.

 


_____________________

 
La Botiga de Cal Martí us fa saber que aquest dilluns 11 de setembre, tindrà obert el seu establiment en el seu horari habitual. 
Bona Diada a tothom!
______________________
 
La Junta del Casal de la Gent Gran informa a tots els socis que han d'assistir al berenar-sopar del 11 de setembre, que les portes del Casal s'obriràn a les 20h.
_____________________