AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 de setembre de 2021

08/09/2021

L'Ajuntament d’Arbeca oferta un contracte en pràctiques de garantia juvenil per al departament de manteniment i serveis municipals.

Aquesta oferta laboral va adreçada a joves de més de 16 anys i menys de 30, a la pàgina web i d’altres xarxes socials municipals hi trobareu tota la informació sobre les tasques a desenvolupar, el perfil necessari per optar a l’oferta i les condicions del contracte.

Les sol·licituds es poden portar a l'oficina d'atenció ciutadana de 10 a 13:30 hores o enviar-les per correu electrònic a  [email protected] fins al 10 de setembre de 2021 a les 14h.

__________________________

L’Ajuntament d’Arbeca recorda a les persones propietàries de parcel·les i solars sense edificar dins del casc urbà, l’obligació de mantenir-los nets d’herbes i residus, en optimes condicions de salubritat i seguretat pública.

_________________________

La CUP Arbeca i l'Assemblea Territorial de Ponent us conviden a l'acte "Un nou curs polític per guanyar" que es farà el proper dijous 9 de setembre a la Plaça de la Unió Republicana a les 7 del vespre. Hi intervindran Eulàlia Reguant, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Elisenda Ballesté, professora en genètica, microbiologia i estadística a la Universitat de Barcelona i membre del Grup de treball de Recerca i universitats de la CUP, i Sergi Saladié, exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya i investigador en paisatge, energia i plantejament territorial. Us hi esperem.


____________________________

En el marc de la Diada Nacional de Catalunya, el proper divendres 10, a les 22:00h a la plaça Unió Republicana hi haurà la Marxa de Torxes per la llibertat. Recorregut pel casc antic de la vila, amenitzat pels Grallers la Revolta d'Arbeca. 

El dissabte 11, a les 11:00h a la Plaça Lluís Companys, Acte institucional de la Diada amb la participació dels Grallers la Revolta, l'Esbart Dansaire d'Arbeca i l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra.

______________________________

Arbeca per la Independència us fa saber que "Aquest 11 de Setembre t'esperem a Barcelona! Anirem de la plaça Urquinaona al Parlament de Catalunya.

També us informem que a la Floristeria Gineste's i a la pastisseria Pa de Pessic, hi trobareu les samarretes de enguany i us hi podeu apuntar per anar a Barcelona amb autocar.

Contem amb vosaltres!!!

________________________________

El proper 1 d'octubre comencen les classes de pàdel a Pàdel Arbeca. Data límit d'inscripció el 24 de setembre. Es donarà un obsequi a tots els inscrits. Us esperem!