AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 de novembre de 2023

08/11/2023

L'Ajuntament informa a totes les empreses i comerços que s'ha obert el període d'inscripcions per posar una parada al mercat firal que es realitzarà el diumenge de fira. Es pot sol·licitar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.arbeca.cat i seguint les instruccions que s'indiquen.

La taxa serà gratuïta per tots els comerços i empreses locals que vulguin posar paradaprèvia sol·licitud.

_________________________

La biblioteca l'Atlàntida comunica que avui tancarà a les 19:30 h.

Disculpeu les molèsties.

_________________________

L'Ajuntament informa que avui a les 20h hi haurà Ple Municipal Extraordinari a la sala de plens de Casa de la Vila. Es podrà seguir en directe a través de Ràdio Arbeca o bé assistint al ple presencialment.

 

ORDRE DEL DIA:

  1. Proposta de modificació de les Ordenances Fiscals a regir a partir de l'1 de gener de 2024.
  2. Proposta d'aprovació de la liquidació definitiva de les Contribucions Especials de l’obra “RENOVACIÓ XARXA D’AIGUA I CLAVEGUERAMEN PART DEL NUCLI ANTIC”.

_________________________

L'Ajuntament recorda que per les incidències de la recollida de la brossa porta a porta, s'ha de trucar a l'ajuntament al tf. 973160008 abans de les 10 h. del matí o bé comunicar-ho al Consell Comarcal al tf. 973142658. 

_________________________

L'Ajuntament comunica que el proper dissabte, 11 de novembre a les 11:30 h. a la sala Màrius Torres, es realitzarà el taller "Cícliques i ben informades", un taller per aprendre a viure el cicle menstrual sense tabús, amb plenitud i consciència, a càrrec de Ruscus. S'obsequiarà amb un kit que inclou: una compresa de tela + una copa menstrual per als assistents.

_________________________

Diumenge, 12 de novembre a les 18 h., cinema amb la pel·lícula "Divertimento".

Entrades anticipades a 4 i 5 € i a taquilla a 5 i 6 €.

Podeu adquirir les entrades anticipades a la web https://arbeca.koobin.cat o bé demà, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de 12 a 13 h, també el dia de l'esdeveniment, directament a taquilla.


_________________________

L'Equip mèdic i d'infermeria del consultori mèdic local, comunica als usuaris majors de 60 anys i el menors d'aquesta edat que pateixen alguna malaltia  crònica, que ja poden demanar cita prèvia per la vacuna de la GRIP i del COVID.

_________________________

La Regidoria de Salut de l'Ajuntament d'Arbeca, comunica que avui, a les 19:30 h. a la sala Màrius Torres, es realitzarà una xerrada sobre la detecció precoç del càncer de mama, a càrrec de Montserrat Llorens Gabandé, coordinadora de l'Oficina Tècnica de la Regió Sanitària de Lleida.

_________________________

Unió de Pagesos convoca als regants del canal d’Urgell i del canal Segarra-Garrigues a l’assemblea informativa sobre ajuts a la sequera avui, a les 20h.

Sala 1 d’Octubre, Casal Cultural (C/Domènec Cardenal, 42). Bellvís

_________________________

La cooperativa Arbequina us informa que l'horari d'atenció al soci (oficines plus) serà de dilluns a divendres de 8 a 11 h. Fora d'aquest horari s'ha de demanar cita prèvia.

_________________________

Atenció a aquesta oferta boníssima que trobaràs a Plusfresc fins al dia 27 d’aquest mes: caixa de gambes de 2kg per 19,75€ i de regal una ampolla de vi Blanc Mariner del Penedès. És una oferta exclusiva que només trobaràs a Plusfresc. Caixa de gambes de 2kg per només 19,75€ i de regal una ampolla de vi Blanc Mariner. No deixis escapar aquesta oferta tan bona. Plusfresc, el súper que t’estima!

________________________

OFERTA DE TREBALL

EmpresaPREFABRICATS PUJOL, S.A.

Centre de treball: Polígon industrial Els Castellots – 25400.- Les Borges Blanques (Lleida).

Lloc de treball: Serveis – sector de la construcció. Jornada complerta.

Funcions a desenvolupar: Conducció de maquinària industrial (retro-excavadora,tractor, pala carregadora, pont grua, carretó elevador, etc.). Tasques diverses pel polígon (pintura,desbrossadora, ús d’herbicides, etc.).

Experiència professional i requisits:

  • Persona polivalent. Capacitat deresolució.Es requereixexperiència mínima de 2 anys en conducció de maquinària (agrícola oindustrial).

Contactecv@prefabricatspujol.com

_________________________

PATRONAT MUNICIPAL ASSISTENCIAL RESIDÈNCIA D’AVIS DE JUNEDA

Selecciona: CUINER/A

 

Torns MATÍ o TARDA.

JORNADA COMPLETA

Es treballen caps de semana.

Substitució maternitat.

Incorporació inmediata en plantilla.

Bon ambient de treball.

 

Interessats presentar currículum a:

 

RESIDENCIA MUNICIPAL DE JUNEDA

TEL. 973150572

director@residenciajuneda.cat

_________________________

Arbequines i Arbequins, l'exposició del Centenari del Club Futbol Arbeca ja està oberta a la Sala República.

Els horaris de visita són els dissabtes de les 18:00 h a les 20:00 h i els diumenges de 12:00 h a 14:00 h.
L'exposició estarà oberta fins a la Fira.
No us perdeu aquest magnífic recull de la nostra història!

_________________________

Amb l´horari d´hivern, augmenta el risc de patir robatoris a domicilis. Els lladres aprofiten que es fa fosc més d´hora i entre 18:00h. i 21:00h. quan encara no hi ha ningú a casa, aprofiten per accedir als domicilis.

A la nostra zona, les vivendes aparellades o a 4 vents son els objectius més elegits pels lladres, i les parts del carrer son les més vulnerables.

Cal assegurar-se que les portes i finestres queden ben tancades.

Si es disposa d'alarma, cal connectar-la.

És aconsellable deixar llums enceses o algun aparell de ràdio o TV connectat. Per aquesta mesura son molt útils els temporitzadors  per tal que es connectin  sols.

És aconsellable instal·lar llums exteriors amb detectors de moviment.

_________________________