AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 de març de 2022

08/03/2022

INFO COVID:

El Centre d´Atenció Primària us recorda que totes les persones majors de 18 anys que encara no hàgiu rebut la tercera dosis de la vacuna de la COVID-19, podeu demanar hora per a vacunar-vos al CAP de Borges (973 14 20 33 ) o a la pàgina web de CatSalut (https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/)  si es compleixen els requisits següents:

 

        Si han passat 5 mesos de la segona dosi en cas d´estar vacunat amb Pfizer o Moderna

        Si han passat 3 mesos de la segona dosi d´Astra Zeneca o Janssen

        Si han passat 5 mesos d´haver patit la malaltia de la COVID-19.

    Gràcies per la vostra col·laboració.

______________________________________

La Biblioteca informa que a partir d’avui i fins el 4 d’Abril podreu gaudir de l'exposició dedicada a l’obra de Josep Motlló Mallén dins la II Mostra d’Artistes locals.

_______________________________________

La Biblioteca l’Atlàntida us convida aquest divendres 11 de març a les 17h al contacontes en commemoració del dia de la dona. Llegirem contes de dones que han marcat la història. Pots vindre disfressada!!

__________________________________________

Demà dimecres torna Ràdio Albirka, el programa de l'alumnat de l'Escola. Ho podreu escoltar en directe a través de Ràdio Arbeca, al 107.8 FM

__________________________________________

Aquest proper diumenge a les 18h a l'Abadia, cinema infantil amb la pel·lícula "La revolta dels contes". Forma part del circuit Cinexic que promou Òmnium cultural.

Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat . Entrada gratuïta fins a 15 anys.

_______________________________________

El Grup de Colònies Arbeca, comunica a tots els pares i mares, nens i nenes que vulguin venir de colònies amb nosaltres aquest juliol, que ja està penjada la publicitat a Instagram i web del grup de colònies. També es pot passar per la biblioteca Atlàntida dins els seu horari per recollir informació i sol·licitud. https://grupdecoloniesarbe.wixsite.com/grupdecoloniesarbeca

________________________________________

L'Associació de Dones fa saber que aquest divendres 11 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona amb un sopar i una actuació del Duo Banda Sonora. Les interessades us podeu apuntar de 5 a 7 de la tarda al local de la gent gran. Preu: sòcies 23€ i no sòcies 28€.

_______________________________________

Gineste's la Primavera ja ha esclatat. Flors, colors, alegria i bon rotllo. Avui us esperem a l'establiment per fer un Brindis amb cava i homenatjar a les dones de les nostres vides. No hi podeu faltar. 

______________________________________

Des de Merceria i Moda Maite hem creat nous dissenys de pastissos de bolquers i per facilitar la vostra compra, no cal fer comanda, sempre en tenim de fets, amb diferents formats, colors i preus. Aprofitem per recordar que fem llista de naixement, si esteu interessats passeu i us donem informació. Podeu escollir entre varies opcions, la que més us agradi pel vostre fill o filla. Trobareu des d'un matalàs, cotxet o trona a un pitet o xumet. Ens apropem al temps de comunions i us fem saber que també fem llistes. També recordar-vos que el nostre establiment obre a les 9 del matí.

Gràcies per la vostra confiança.

_______________________________________

La residència El Tossalet de Cervià de les Garrigues busca gerocultor/es per jornada completa i/o mitja jornada.

Per més informació trucar al 663 97 64 02 o enviar correu a [email protected]