AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 de juny de 2021

08/06/2021

Seguim amb més actes de la Primavera Cultural. Aquest cap de setmana, amb dues propostes cinematogràfiques.

 

- Dissabte 12, a les 19:00h a la Sala l'Abadia, projecció de "Otra Ronda", pel·lícula guanyadora de dos Oscars, al millor director i a la millor pel·lícula no anglesa. Pel·lícuyla no recomanada per a menors de 16 anys. Entrades 5€ general i 4€ reduïda.

- Diumenge 13, a les 18:00h a l'Abadia, projecció de "Bajo las estrellas de París". Apta per a tots els públics. Entrades 5€ general i 4€ reduiïda.

 

Totes les entrades estan disponibles a la web arbeca.koobin.cat. També les trobareu a Biblioteca Atlàntida.

__________________________

Recordem que podeu visitar la Mostra d'Artistes Locals a la Biblioteca Atlàntida, amb els quadres de la Marian Dalmau i l'exposició dels Espais Naturals de Ponent a l'Espai Martinell de l'Oficina de Turisme d'Arbeca.

________________________

Tots els interessats en vacunar-vos contra la COVID-19, que hàgiu nascut entre les franges d'edat del 1962 al 1971, del 1972 al 1976, o majors d'aquestes franges que encara esteu pendent de fer-ho,  podeu trucar al CAP de Borges al 973142033 per demanar hora per la primera dosi.

Els que hàgiu passat COVID caldrà que espereu 6 mesos des de la data de diagnòstic.

_______________________________

L'Ajuntament de Puiggrós informa que atès que s’ha de fer un arranjament a l’entrada del camí de Juneda – Arbeca, l’accés estarà tallat durant tot el dimecres dia 9 de juny.

Disculpeu les molèsties.

__________________________

Amb motiu del Dia Universal de la Sardana, el proper diumenge 20 de juny es farà una ballada al Passeig del Terrall amb la Cobla Tàrrega, a les 19'00h.

Hi haurà lloc habilitat per la gent que vulgui escoltar sardanes i per la gent que vulgui ballar, tot amb les mesures sanitàries vigents. 

 

_______________________

Si t'agrada el futbol i has nascut entre el 2004 i el 2017 vine a conéixer el projecte de l'Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues. Dissabte 12 de juny de 10:00h a 11:30h, farem una sessió d'entrenament molt divertida i una breu explicació als pares. Cal portar roba esportiva, aigua i el full de protocol complimentat. Us hi esperem!