AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 de juliol de 2022

08/07/2022

Degut al repunt de casos COVID al municipi, demanem precaució i recordem utilitzar la mascareta al Consultori mèdic i a la farmàcia.

________________________________________________________

Aquest diumenge 10 de juliol vine a les piscines municipals i participa al Mulla't. Durant el matí podràs comprar marxandatge per col·laborar per la investigació de l'esclerosi múltiple. 

__________________________________________________________

Aquest any celebrem la 25a edició de l'Arbequí de Ferro. El detall d'aquesta edició serà una samarreta commemorativa per tots els participants.


Per aquest motiu, aquest any s'haurà de realitzar la inscripció online per tal de poder escollir la talla. Teniu temps fins el 18 de juliol, màxim 200 participants en ambdòs categories.
Bases i inscripció en el següent enllaç:
https://forms.gle/5bVNwfzdZCu8xePQ7

A més a més, continuem buscant l'autentic/a Arbequí/na de ferro. Demostra que has participat en més edicions i guanya un fantàtic smartox d'aventures. Envians un correu a [email protected]

__________________________________________________________________________________

La Biblioteca l'Atlàntida us convida el proper dimarts dia 12 de juliol a l'hora del conte a la Bibliopiscina. L'acte tindrà lloc a les 18h a les Piscines Municipals. Us hi esperem!