AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 de juliol de 2021

08/07/2021

Degut al recent increment de casos de Covid 19 a la nostra comarca, tornem a demanar precaució: Distància, mans i mascareta. Gràcies.

_____________________

La botiga de Cal Martí us fa saber que aquest dissabte 10 de juliol celebra el cinquè Martiganga!

Durant tot el dia trobareu tot el gènere del nostre establiment amb importants descomptes i ofertes.

Martiganga a la botiga de Cal Martí. Aquest dissabte no tanquem al migdia. De les 9:00h a les 21:00h.

Us esperem per celebrar el 5è Martíganga!

_____________________

El Celler dels Portals fa saber que aquest diumenge, 11 de juliol, no hi haurà servei de pollastres a l'ast. Disculpeu les molèsties.

_______________________

L'Associació Amics de Vilars us informa que el 7 d'agost es celebrarà un any més, la Nit de Foc a la Fortalesa.

Per aquest motiu, fem una crida a tots els botiguers i artesans que vulguin posar una parada, demanem que ho comuniquin el més aviat possible. Podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament, deixant les vostres dades i telèfon i us trucarem. També podeu contactar al 680 96 07 11.

_______________________

Els dies 8,9 i 10 de juliol, a les 11h a la Sala República, es realitza un taller adreçat a joves fins a 30 anys, anomenat "Repensant la forma". Organitza Colors de Ponent.

Inscripcions per whatsapp al 649 33 00 90.

___________________

El Futur Rural és a les vostres mans!

El món rural català ha de definir el seu futur i per això, impulsem la redacció de l’Agenda Rural de Catalunya, un full de ruta per al desenvolupament territorial, socioeconòmic i ambiental, incorporant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Participeu als tallers territorials de l’Agenda Rural de Catalunya, uns tallers dinamitzats que treballaran la visió col·lectiva i de futur de cada territori!

A Lleida n'hi haurà a Les Borges Blanques - el 12 de juliol, de 18h a 21h, al CEI de les Borges Blanques - i a Balaguer - el 15 de juliol, de 17h a 20h, a la Sala d'Actes de l'ajuntament.

Places limitades: https://bit.ly/3xPXkJv

L’Agenda Rural de Catalunya la coordina la Direcció General de Desenvolupament Rural i la Comissió Redactora, formada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Associació de Micropobles de Catalunya i el Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS).