AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 d'agost de 2022

08/08/2022

La Comissió de Festes comunica que estan a la venda els tiquets per la Guatllada de festa major. El preu serà de 8€ per entrepà i inclou aigua, vi i café.
La venda de tiquets és a l'ajuntament en horari d'atenció ciutadana i el dia 10 d'Agost de 6 a 8 de la tarda a la mateixa oficina d'atenció ciutadana.
Per tal de garantir una bona organització, és obligatori l'adquisició dels tiquets de tota la colla a la vegada. Es demana portar l'import just.
Teniu temps fins al 10 d'agost.
______________________________________________________________
L'Associació Amics de Vilars agraeix a tot el poble, visitants, col·laboradors, paradistes i grups de les actuacions, la gran participació i èxit de la Nit de Foc, que ajuda a la promoció de la nostra vila i especialment de la Fortalesa de Vilars.
______________________________________________________________
Arbeca per la independència us anima a renovar les estelades als balcons per aquesta Festa Major. En podeu trobar a 3€ a Pa de Pessic pastisseria. Per Festa Major, l’estelada al balcó!
______________________________________________________________
La Colla de diables d’Arbeca, ven samarretes per celebrar els 10 anys de la colla. Les podeu trobar a Pa de Pessic pastisseria per 10€. També en tindrem el dia del correfoc de Festa Major, el divendres a la plaça del Mercat.
_______________________________________________________________
S'ha trobat a Vilars una targeta- clau d'un Renault Scenic. Qui l'hagi perdut pot passar a recollir-la per l'Ajuntament.