AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 8 d'abril de 2022

08/04/2022

L'Ajuntament informa que, seguint el calendari de recollida del porta a porta, aquesta nit i demà dissabte no hi haurà servei.

Diumenge tocaran les fraccions d'orgànica i envasos.

També es recolliran, bolquers, compreses i excrements d'animals dins d'una bossa o cubell convenientment senyalitzats.

Cal treure els cubells al davant de la porta de casa a partir de les 20:00 fins a les 22:00 hores i l’endemà, entrar-los a casa abans de les 10 del matí.

Gràcies per la vostra col·laboració!

_____________________________________

La Biblioteca informa que a partir d'avui i fins al 27 d'abril podreu gaudir de l'exposició "AIGUA" la qual explora aquest recurs des de diferents punts de vista i a partir d'una selecció de llibres per a totes les edats. També podreu entrar en el sorteig d'un llibre infantil!

______________________________________

Actes de la Primavera Cultural per aquesta setmana.

Demà a les 17:30h al mirador de l'U d'octubre, Masterclass de Zumba a càrrec de Marina Fuchó i Jèssica Argelich. El preu d'inscripció és de 7€ i us podeu inscriure a la Biblioteca aquesta tarda de 17h a 20h.

Demà mateix a 2/4 de 8 del vespre a l'Abadia, estrena de la nova obra de teatre de la Companyia Rellotge de Sorra Garriguenc "No fa més de 9.000 anys". Entrada general 6€ i reduïda 5€.

I el diumenge a les 18:30h a l'Abadia, sessió de cinema amb la pel·lícula "L'home del soterrani". Entrada general 5€ i reduïda 4€.

Teniu les entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat o per la tarda a la Biblioteca.

___________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera et convida avui a les 21h a la Sala Màrius Torres a la xerrada/ taller sobre "Empoderament sense barreres", a càrrec d' Empar Rovira i Chus Borrell.

___________________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que durant aquest any compleixin 80 anys i també els que celebrin les noces d'or, si estàn interressats en participar de la festa d'homenatge el 24 de juny al Casal, ho comuniquin durant aquest mes d'abril, per tal de preparar les gestions de l'esdeveniment. Per més informació podeu contactar amb qualsevol membre de la Junta o trucar a la Rosa al 973 16 03 35.

______________________________________

La Botiga de Cal Martí us fa saber que durant el mes d'abril i amb motiu de la Diada de Sant Jordi, al notre establiment hi trobareu tota classe de llibres, contes i narracions per a adults, joves i petits. Recordeu, els llibres i la lectura, t'esperen a Cal Martí.

_____________________________________

Es necessita personal per Reciclatges Arbeca, formació a càrrec de l'empresa. Les persones interessades aneu-hi personalment.

_____________________________________

Pàdel Arbeca té doble partit. Aquesta tarda a les 19:30h el masculí A juga contra el Pàdel Castelldans. Demà a les 16h l'equip Farmàcia Navés Baget juga contra el Tennis la Serreta. Us esperem!

______________________________________

L'Ajuntament de La Floresta organitza la 31a edició de la Setmana Cultural que tindrà lloc del 11 al 16 d'abril. Podeu consultar el programa a la pàgina web de l'ajuntament floresta.cat

_____________________________________

Cerquem professionals titulats amb atenció a les persones en dependència o cures auxiliars d'infermeria, o bé certificat de professionalitat corresponent, preferentment amb experiència  per a treballar al servei d'atenció a domicili de Les Garrigues.

Es preferibledisposar  de carnet de cotxe i vehicle propi.

Interessats/des envieu CV detallat mitjançant correu electrònic a:

[email protected] o al telèfon 664497096

Gràcies per la vostra col·laboració.