AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 d'octubre de 2022

07/10/2022

La Biblioteca l'Atlàntida informa que avui a les 17.30 h se celebrarà la festa de la Bibliocursa a la Sala República. Tots els participants que hagin superat el 3r o 4t nivell hi estan convidats. Per aquest motiu la biblioteca romandrà tancada. Disculpeu les molèsties

____________________________________________________________

L'Associació de joves d'Arbeca recorda que avui i demà dissabte es vendran tickets pel sopar de l'Oktoberfest. Es vendran de les 17:30h a les 20:30h a la Sala República.

 

__________________________________________

Avui a 2/4 de 9 del vespre a la sala de l'Abadia, hi haurà una xerrada sobre l'aprovació del projecte de tractament de residus a Tracjusa. Una amenaça per la nostra salut. Organitza la Plataforma aturem la incineradora a Juneda.

 

_______________________________________________

Dissabte 15 d'octubre celler Vinya Vilars acull la exposició "Sembrant camins" de Jordi Vidal. L'acte tindrà lloc demà a les 18h a la sala de barriques del celler. 

_________________________________________________

Demà dissabte a les 16h, el Club Futbol Sala Arbeca femení i masculí inauguren la nova pista. Es presentarà les dues plantilles i a continuació es disputaran els dos partits, contra l'Anglesola i el Vinaixa. Servei de barra durant tota la tarda, pica pica per tothom a càrrec de Cuina de l'Araceli, sorteig d'una cistella de productes de la Cooperativa Arbequina i més sorpreses, no t'ho perdis!

___________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 9 de octubre a les 18 h de la tarda, i al Camp Municipal d’Esports de Juneda, es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips:   ARBECA i CF ALCOLETGE , aficionats us hi esperem

_________________________________________________

El 31 d’octubre arriba la castanyada! Aquest any organitzada pels Diables d’Arbeca.
A partir de les 7 de la tarda podeu apropar-vos al Centre Cultural on hi trobareu bona música i barra. A 2/4 de 10 sopar popular, a 2/4 de 12 monòleg i a partir de la 1 concert amb 25cent40 i Dj Adam Lay.
Per participar a sopar, cal apuntar-se a Pa de Pessic Pastisseria abans del 26 d’octubre.

_________________________________________________

S'acosta Tots Sants i a Floristeria Gineste's ja podeu fer els vostres encàrrecs de flor artificial i natural. Com sempre, hi trobareu la qualitat i el millor preu, amb gran varietat de dissenys únics i personalitzats. 

Si tens la jardinera d'altres anys, vine, escollirem i t'aconsellarem de la millor opció. També podeu fer la vostra comanda al telèfon 973 149 173.

Gineste's sempre al vostre servei!

 

____________________________________________

Es lloga un cobert gran al C/Empordà amb llum i aigua. Les persones interessades truqueu al telèfon 699 59 80 57 o al 973 160 048

_________________________________________________

FERROS PEDRÓS de JUNEDA, busca operari i maquinista per magatzem de ferralla.

                    Interessats enviar currículum a [email protected] o entregar personalment a la nostra oficina.

_________________________________________________

La Federació d'Associacions de dones de les Garrigues amb el suport de l'Institut Català de les Dones organitza un taller de mindfullnes i gestió de les emocions i l'estrès, en format online. És gratuït per les sòcies de l'Associació de dones i per les no sòcies són 15€ de matrícula.

__________________________________________________

L’Aula Universitària les Garrigues  comunica que aquest dijous dia 6 d’octubre  farà l’acte inaugural del curs 2022-2023, al pavelló de l’oli de les Borges Blanques, amb la conferencia de ex conseller  de la Generalitat Josep Rull.