AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de setembre de 2022

07/09/2022

Es convoca a tots i totes els nascuts/des l'any 1982 a una reunió per preparar la festa dels 40 anys.

La reunió tindrà lloc el proper divendres, 9 de setembre de 2022 a les 19.00h a les piscines municipals d'Arbeca.
Es prega la màxima assistència.

_________________________________________________

Pàdel Arbeca us informa que fins divendres, 9 de setembre us podeu apuntar a l'escola de Pàdel, tant d'infantil com d'adult.

Per mes informació, veniu a veure'ns a la caravana del Pàdel.

Moltes gràcies.

_________________________________________________

Perruqueria Laia Rubió us informa que hem tornat a l'horari habitual:

De dimarts a dijous, de 9 a 13 h. i de 15:30 a 19 h.

Divendres de 9 a 20 h. (no tanquem al migdia)

Dissabte de 8 a 15 h.

Moltes gràcies.

_________________________________________________

L’Associació Amics de Vilars, amb la voluntat de recuperar les caminades nocturnes a Vilars i gaudir de la darrera LLUNA PLENA D’ESTIU (si no està ennuvolat), us proposem una ruta d’uns 9 Km. entre l’anada i la tornada, pràcticament plana en tot el trajecte, fins a la Fortalesa

Serà aquest divendres dia 9. Sortirem de la Plaça Enric Granados a les 8 de la tarda. Soparem a Vilars ( Cal que cadascú se’l porti) i l’Associació us oferirà el beure.

 

No cal apuntar-se.

Es preveu arribar a Arbeca entre les 23 i les 24 hores.

Podeu portar algun sistema d’il·luminació per la tornada.

Hi haurà algun vehicle, per si algú el necessita.

_________________________________________________

Torna el teatre a l’Abadia, la vigília de la Diada tornem amb la cultura!

Aquest any 2022 és el 140è aniversari del naixement de Rovira i Virgili. És per això que la companyia TERRA TEATRE us ofereix l'espectacle ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA, que es basa en el text d'Antoni Rovira i Virgili. A l'espectacle, l'escriptor i polític, narra en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a l'exili francès el gener de l'any 1939. L'espectacle és un intens i emocionant viatge de Rovira i Virgili acompanyat per una violoncel·lista (música en directe).


ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA ja ha fet més d'un centenar d'actuacions arreu dels Països Catalans i Europa.  
Entrades a 5€ a https://arbeca.koobin.cat/ Taquilla: 6€

_________________________________________________

Arbeca per la Independència fa saber que a la floristeria Gineste's i a la Pastisseria Pa de Pessic hi trobareu les samarretes de la Diada de l'11 de setembre que, enguany, es celebra a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona. També podreu apuntar-vos per anar-hi amb autocar per 15 € el seient.
Aquest 11 de setembre TORNEM-HI PER VÈNCER, GUANYEM LA INDEPENDÈNCIA!

_________________________________________________

El Consell Comarcal de les Garrigues i l'Ajuntament d'Arbeca informen del servei Garrigues Concilia Hivern (GAC), que començarà a partir de dilluns, 5 de setembre i fins al 31 de desembre, és un nou servei gratuït de canguratge i atenció de 17h a 20h, adreçat a infants de 3 a 12 anys, per conciliar la vida personal i laboral. A Arbeca, es realitzarà tots els dijous, tot i així, podeu utilitzar qualsevol punt GAC de la comarca.

Per accedir al servei, us heu d'inscriure a través de la web https://sites.google.com/view/garriguesconcilia/inici i desprès ja fareu reserva de plaça per Whatsapp. Més informació trucant a 644 40 33 16 o al correu electrònic garriguesconcilia@gmail.com 

Aquest servei s'inclou dins el programa "Temps per cures" del Departament d'Igualtat i feminismes, finançat pel Pla Corresponsables, del Ministeri d'Igualtat.