AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de novembre de 2023

07/11/2023

L'Ajuntament informa a totes les empreses i comerços que s'ha obert el període d'inscripcions per posar una parada al mercat firal que es realitzarà el diumenge de fira. Es pot sol·licitar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.arbeca.cat i seguint les instruccions que s'indiquen.

La taxa serà gratuïta per tots els comerços i empreses locals que vulguin posar paradaprèvia sol·licitud.

_________________________

L'Ajuntament comunica que el proper divendres, 10 de novembre es farà la recollida mensual d'objectes voluminosos.

S’hauran de comunicar els objectes a recollir a l’Ajuntament per telèfon al 973160008 o per correu electrònic a administracio@arbeca.cat fins demà a les 12:00 h.

_________________________

L'Ajuntament recorda que per les incidències de la recollida de la brossa porta a porta, s'ha de trucar a l'ajuntament al tf. 973160008 abans de les 10 h. del matí o bé comunicar-ho al Consell Comarcal al tf. 973142658. 

_________________________

L'Ajuntament d'Arbeca comunica que el proper dissabte, 11 de novembre a les 11:30 h. a la sala Màrius Torres, es realitzarà el taller "Cícliques i ben informades", un taller per aprendre a viure el cicle menstrual sense tabús, amb plenitud i consciència, a càrrec de Ruscus. S'obsequiarà amb un kit que inclou: una compresa de tela + una copa menstrual per als assistents.

_________________________

L'Equip mèdic i d'infermeria del consultori mèdic local, comunica als usuaris majors de 60 anys i el menors d'aquesta edat que pateixen alguna malaltia  crònica, que ja poden demanar cita prèvia per la vacuna de la GRIP i del COVID.

_________________________

La Regidoria de Salut de l'Ajuntament d'Arbeca, comunica que demà, 8 de novembre, a les 19:30 h. a la sala Màrius Torres, es realitzarà una xerrada sobre la detecció precoç del càncer de mama, a càrrec de Montserrat Llorens Gabandé, coordinadora de l'Oficina Tècnica de la Regió Sanitària de Lleida.

_________________________

Unió de Pagesos convoca als regants del canal d’Urgell i del canal Segarra-Garrigues a l’assemblea informativa sobre ajuts a la sequera demà, 8 de novembre de 2023 a les 20h.

Sala 1 d’Octubre, Casal Cultural (C/Domènec Cardenal, 42). Bellvís

_________________________

 

Es ven una casa a punt per entrar a viure al centre del poble. Té 5 habitacions, 4 lavabos, 2 cuines, terrassa gran, celler, calefacció i cadira salva escales elèctrica. Interessats contactar al tf. 973160069.

_________________________

La Residència i Centre de Dia El Tossalet busca gerocultor/a o auxiliar d'infermeria per cobrir el torn de nit (23h a 6h del matí), un total de 21 hores setmanals. Les persones interessades trucar al 663 976 402 / 973 94 99 88 o enviar currículum a: eltossalet@sinergia.org

_________________________

PATRONAT MUNICIPAL ASSISTENCIAL RESIDÈNCIA D’AVIS DE JUNEDA

Selecciona: CUINER/A

Torns MATÍ o TARDA.

JORNADA COMPLETA

Es treballen caps de semana.

Substitució maternitat.

Incorporació inmediata en plantilla.

Bon ambient de treball.

Interessats presentar currículum a:

RESIDENCIA MUNICIPAL DE JUNEDA

TEL. 973150572

director@residenciajuneda.cat

_________________________

Arbequines i Arbequins, l'exposició del Centenari del Club Futbol Arbeca ja està oberta a la Sala República.

Els horaris de visita són els dissabtes de les 18:00 h a les 20:00 h i els diumenges de 12:00 h a 14:00 h.
L'exposició estarà oberta fins a la Fira.
No us perdeu aquest magnífic recull de la nostra història!

_________________________

Amb l´horari d´hivern, augmenta el risc de patir robatoris a domicilis. Els lladres aprofiten que es fa fosc més d´hora i entre 18:00h. i 21:00h. quan encara no hi ha ningú a casa, aprofiten per accedir als domicilis.

A la nostra zona, les vivendes aparellades o a 4 vents son els objectius més elegits pels lladres, i les parts del carrer son les més vulnerables.

Cal assegurar-se que les portes i finestres queden ben tancades.

Si es disposa d'alarma, cal connectar-la.

És aconsellable deixar llums enceses o algun aparell de ràdio o TV connectat. Per aquesta mesura son molt útils els temporitzadors  per tal que es connectin  sols.

És aconsellable instal·lar llums exteriors amb detectors de moviment.

_________________________