AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de març de 2023

07/03/2023

La Biblioteca Atlàntida us convida a participar dels actes programats pel Dia Internacional de la Dona. Demà dimecres 8 de març, a les 20h tindrà lloc la xerrada sobre Raimunda Elias, a càrrec de Jordi Perelló. L'acte es farà a la biblioteca.

______________________________________________________

 

Aquest proper dissabte a les 19:30h, Enric Cambray actua a l'Abadia amb una versió de la coneguda obra "Hamlet". Hamlet.01 ha guanyat el Premi Butaca 2022 al millor espectacle de Petit Format. Entrades anticipades: General 10€ i reduïda 6€.

 

Diumenge a les 18h, nova sessió de cinema a l'Abadia amb la projecció de "The quiet girl". Entrades: General 5€ i reduïda 4€. 

 

Entrades disponibles a arbeca.koobin.cat o aquest dijous de les 12:30h a les 13:30h a les Oficines de l'Ajuntament.

_______________________________________________________

 

L'Associació de Dones l'Olivera comunica que amb motiu del dia de la Dona Treballadora, organitza un sopar amb actuació musical per aquest proper divendres dia 10 de març. Preu del sopar 15€ sòcies i 18€ no sòcies. Per apuntar-se ho podeu fer avui de 18h a 20h al Casal de la Gent Gran. No us ho perdeu!

________________________________________________________

 

L'AFANOC informa que ja estan a la venda les gorres de la campanya "Posa't la gorra". Preu per gorra 8€. Disponibles a la Farmàcia, Repunt's 54, Floristeria Gineste's, Perruqueria Laia i Imatge 23.

________________________________________________________

 

Es busca habitació, pis o casa de lloguer a Arbeca. Si algú està interessat en llogar truqueu al 711 70 88 88