AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de maig de 2024

07/05/2024

La Biblioteca l’Atlàntida informa que divendres 17 de maig a les 17.30h tindrà lloc l’activitat “SONS PER NADONS”: Taller sensorial de massatge sonor. Vine a descobrir el poder de relaxació dels bols tibetans, el didgeridoo, les tinghes, diapasons, cortineta i també la veu. A càrrec d’ Alquímia musical. Activitat per nadons (0 dies a 3 anys).
Places limitades a 15 infants. Inscripcions: [email protected]També comunica que divendres 24 de maig a les 17h tindrà lloc l’activitat “FICCIÓ DIGITAL”: Aprenem a llegir els videojocs. Vine a descobrir el món dels videojocs com mai abans l’havies vist! Activitat per joves de 10 a 16 anys. Inscripcions: [email protected]


__________________________________________

La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya d'Arbeca convida a tota la població a la xerrada "Pagesia i territori" que tindrà lloc avui a les 20 h. a la sala República.

Al final de l'acte hi haurà un petit refrigeri.__________________________________________

Junts per Arbeca convida a tots els arbequins i arbequines a l’acte de presentació de la Candidatura de Junts + President Puigdemont a les properes eleccions del 12 de mig al Parlament de Catalunya.

L’acte tindrà lloc el dijous 9 de maig a les 20 h a la Sala de la República.

Tindrem la presència de l'alcaldessa de l'Albi i diputada al Parlament i número 3 de la llista per Lleida, l'Anna Feliu.

L’ex-alcaldessa de Les Borges Blanques i diputada per la Diputació de Lleida, la Núria Palau.

I el jove emergent, exmembre de la JNC i suplent de la llista per Lleida, el Rafael Safont.

Al finalitzar l'acte oferirem un petit refrigeri per als assistents.


__________________________________________

El Grup de Colònies Arbeca informa que encara estan obertes les inscripcions per aquest estiu.
Per més info: https://grupdecoloniesarbe.wixsite.com/grupdecoloniesarbeca__________________________________________

Com la investigació bàsica lluita contra el glioblastoma: Què és i què fem?

Què significa recerca mèdica bàsica i com ajuda en el desenvolupament de nous tractaments? Quin trajecte pots seguir per arribar a desenvolupar una carrera científica? Són algunes de les preguntes que intentarem contestar a través de l’experiència científica de la Dra. Anna Visa, i en el context del càncer que estudia: el glioblastoma multiforme, un càncer cerebral. Tot veient unes pinzellades del projecte que duu a terme per intentar trobar noves dianes terapèutiques i estratègies de tractament d’aquest càncer.


__________________________________________

Càrites Parroquial d'Arbeca comunica a tot el poble que divendres, 10 de maig es farà el Sopar Solidari al Centre Cultural.
Avui dimarts, 7 de maig es vendran tiquets a partir de les 18:30 h. fins a les 20 h.
Preu tiquet: 10 € Adults i 5 € Infants.

__________________________________________

La Junta del Casal de la Gent Gran, fa saber a tots els socis que aquest any compleixen 80 anys, i també els que commemoren les noces d'or, que si estan interessats amb participar de la Festa - Homenatge que es celebrarà el pròxim dia 24 de juny al Casal, ho comuniquin a qualsevol membre de la junta fins el dia 19 de maig (com a últim dia).
__________________________________________

Dissabte, 11 de maig de 9.00 h a 13.30 h, a les Borges Blanques, tindrà lloc el 39è Mercat de la Ganga al carrer la Bassa i davant les botigues dels associats on trobareu grans descomptes i ofertes. 


__________________________________________

__________________________________________