AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de maig de 2021

07/05/2021

La Biblioteca informa que ja es pot passar a recollir els llibrets de les Mostres Literàries del 2019 i 2020.

_______________________________________

La Biblioteca informa que el proper Dimecres 12 de Maig a les 17h a la SALA MÀRIUS TORRES hi haurà l’activitat “Canvia el xip, recicla’ls” On a través de la màgia, un divertit conte i un original taller, descobrireu la importància de reciclar i llençar correctament els aparells elèctrics i electrònics. Activitat per infants de 4 a 10 anys

 

*INSCRIPCIÓ PRÈVIA OBLIGATÒRIA FINS DILLUNS 10 a la Biblioteca o al correu electrònic [email protected]

_______________________________________

Seguim amb la Primavera Cultural. Aquesta setmana:

-Dissabte 8 de maig, a les 19:00H a la Sala l'Abadia, cinema amb la projecció de "Solo las bestias". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Venda d'entrades a la Biblioteca Atlàntida, fins divendres o per internet a la pàgina arbeca.koobin.cat . 

-Diumenge 9 de maig, a les 12:00H a la Plaça del Toll, xerrada amb l'escriptora d'arrels arbequines Montse Rubinat sobre "El procés creatiu de l'escriptura". També ens parlarà dels seus llibres de poesia i dels origens dels seus avantpassats. Acte obert amb les mesures corresponents.

- Per acabar el diumenge, a les 19:00H de la tarda, al Centro, concert de Gemma Humet.

Ja pots adquirir les entrades a la Biblioteca Atlàntida o a la pàgina web arbeca.koobin.cat . Ho pots fer a través de la web de l'Ajuntament, entrant a l'apartat de primavera cultural i clickant al link de l'esdeveniment. 

Concert organitzat per la regidoria d'Igualtat.

Recordeu que a l'acabar els actes de diumenge, es podrà anar a sopar als bars i restaurants  fins les 23:00H de la nit

__________________________________

Des del Consell Comarcal de les Garrigues us animem a participar en les mesures en l'àmbit de la gent gran que s'implantaran a Catalunya mitjançant un formulari, obert a tota la ciutadania, independentment de la vostra edat.

Aquesta acció s'emmarca dins de la fase postcongressual del 8è Congrés Nacional de la Gent Grant de Catalunya. Podreu trobar l'enllaç del formulari a l'Ebando.

treballiaferssocials.gencat.cat

__________________________

Us informem que aquest cap de setmana, al Camp Municipal d’Esports d’Arbeca, es disputaran dos interessants partits de futbol 11 de 3ª Catalana entre els equips:  

CF ARBECA i ANDORRA B (dissabte dia 8 a les 17:00)

 

CF ARBECA - PONTS (diumenge dia 9 a les 17:00)

 

Una vegada més demanem a tots els afeccionats que ens donin suport i s’atansin fins al camp a animar-nos

___________________________

Estan obertes fins al 10 de maig les inscripcions per l'Escola de Música de les Garrigues. Interessats envieu correu electrònic a [email protected] o truqueu al telèfon 973 143 434.