AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de juny de 2021

07/06/2021

L'Ajuntament informa que ha començat el pla de vacunació de la Covid 19 per la campanya agrària 2021.

Adreçat a tots els titulars d'explotacions agrícoles i els seus treballadors siguen fixes o temporals (No inclou futurs treballadors temporers i tampoc els d'explotacions ramaderes) Cal que estiguin donats d'alta de la seguretat social.

Per fer-ho és obligatori fer inscripció a l'enllaç que trobareu a l'Ebando i a la pàgina web de l'ajuntament.

forms.office.com

___________________________

Tots els interessats en vacunar-vos contra la COVID-19, que hàgiu nascut entre les franges d'edat del 1962 al 1971, del 1972 al 1976, o majors d'aquestes franges que encara esteu pendent de fer-ho,  podeu trucar al CAP de Borges al 973142033 per demanar hora per la primera dosi.

Els que hàgiu passat COVID caldrà que espereu 6 mesos des de la data de diagnòstic.

_______________________________

Atès que s’ha de fer un arranjament a l’entrada del camí de Juneda – Arbeca, l’accés estarà tallat durant tot el dimecres dia 9 de juny.

Disculpeu les molèsties.

__________________________

Amb motiu del Dia Universal de la Sardana, el proper diumenge 20 de juny es farà una ballada al Passeig del Terrall amb la Cobla Tàrrega, a les 19'00h.

Hi haurà lloc habilitat per la gent que vulgui escoltar sardanes i per la gent que vulgui ballar, tot amb les mesures sanitàries vigents. 

_______________________

Si t'agrada el futbol i has nascut entre el 2004 i el 2017 vine a conéixer el projecte de l'Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues. Dissabte 12 de juny de 10:00h a 11:30h, farem una sessió d'entrenament molt divertida i una breu explicació als pares. Cal portar roba esportiva, aigua i el full de protocol complimentat. Us hi esperem!

___________________________

L'Ajuntament de la Floresta busca un/a socorrista per a les piscines municipals durant la temporada d'estiu 2021.

Les persones interessades i que disposin com a mínim del títol de socorrista terrestre poden enviar el seu currículum a l'adreça [email protected] fins al 10 de juny.

_____________________

S'ha trobat una gata atropellada davant de l'església. És una gata sense xip que ha estat esterilitzada fa un mes aproximadament. Si algú sap de qui pot ser, si us plau, contacteu al número de telèfon: 650 675 504.