AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de febrer de 2023

07/02/2023

La Biblioteca l'Atlàntida informa que encara us podeu inscriure al curs "Petits Grans escriptors" (infants de 9 a 12 anys). Les properes sessions seran els dies 10 i 17 de febrer a les 17h. Inscripcions a la Biblioteca o al correu [email protected]

______________________________________________________

Aquest dimecres torna Ràdio Albirka, el programa noticiari de l'alumnat de l'Escola Albirka. El podreu escoltar en directe a través de Ràdio Arbeca, al 107.8 FM

_______________________________________________________

Aquest dissabte a les 20h, Teatre a l'Abadia amb l'obra "M'estreno sota la dutxa", de la companyia Cassigalls. Entrades a 5€.

 

I diumenge a les 18h, sessió de cinema amb la pel·lícula "Broker". Entrada general 5€ i reduïda 4€. Entrades disponibles al web arbeca.koobin.cat o dijous de 12:30h a 13:30h a l'Ajuntament.

___________________________________________________

Amb motiu de la Festa de Santa Àgueda, l'Associació de Dones l'Olivera organitza un sopar i ball pel proper divendres 10 de febrer amb l'actuació del grup Banda Sonora a la Sala del Centro. Preu del sopar 14€ les sòcies i 17€ les no sòcies. Si us voleu apuntar ho podeu fer aquest dimarts dia 7 de 18h a 19h de la tarda.

___________________________________________________

Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte. Si tens entre 50 i 69 anys i t'ha arribat la convocatòria al Programa, vés al consultori local a recollir el kit per realitzar el test. La participació al Programa és clau per poder prevenir el càncer de còlon.

 

 

__________________________________________________________

 

Estàs interessat en què el teu fill o filla viatgi a l'estranger per aprendre anglès i viure una experiència inoblidable?

Lo Centre reprenem les sortides lingüístiques amb la col·laboració de Hes Idiomas.  Truca'ns al 635507535 o al 973141056 o envia'ns un correu a [email protected] i t'informarem.

 

 

______________________________________________________

 

Jornades de Portes Obertes del Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques:

Parvulari (segon cicle d'Educació Infantil): Divendres, 24 de febrer a les 17.45h 

Primària i ESO: Dissabte, 25 de febrer a les 11h.

Les famílies interessades heu de demanar cita a la web www.colmontserrat.cat, per correu electrònic  [email protected] o al telèfon 973142975.

Si no podeu venir el dia de Portes Obertes, truqueu i us atendrem un altre dia fora de l'horari escolar.