AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de desembre de 2022

07/12/2022

LES AUTORITATS SANITÀRIES, ENS ADVERTEIXEN QUE ES PREVEU UN BROT DE GRIP I COVID PELS VOLTS DE NADAL, ÉS PER AIXÒ QUE RECOMANEN, LA VACUNA ALS MAJORS DE 60 ANYS I ALS MENORS AMB PATOLOGIES DE RISC, CONTACTEU AMB EL CONSULTORI PER DEMANAR HORA.

_________________________________________________________________________

El proper dissabte a les 12:00h, el Club Futbol Sala d'Arbeca organitza un partit solidari per la Marató a la Pista Municipal Poliesportiva. Les inscripcions són de 3€ i s'han de fer al formulari: forms.gle

______________________________________________________

El diumenge a les 9h Caminada "Ruta de la pedra seca". Sortida des del Centro. Inscripcions i recollida de dorsal a l'Ajuntament, donatiu de 3€. Al finalitzar, a la Sala del Centro, xocolatada. 

__________________________________________________

En el marc de La Marató també hi podeu col•laborar comprant les banderoles (10€) a la Farmàcia Navés Baget , a la Botiga de Cal Martí o a les oficines de l'Ajuntament.

Properament s'informarà de les activitats organitzades.

____________________________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera convida a tothom al Taller de cuina Nadalenca "Aperitius freds per Nadal", a càrrec de la Cuina de l'Araceli. Es farà el proper dilluns dia 12 de desembre a les 20h. a la Sala República. Us hi esperem!


________________________________________________________________________


L'associació de joves es suma a la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Les joguines han de ser NOVES, NO BÈL·LIQUES I NO SEXISTES. El punt de recollida serà a la sala república els dies 16 i 17 de desembre de les 17:00h a les 20:30h. ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

________________________________________________________________________

Avui dimecres dia 7 a les 20:30 h., l’Arbeca Futbol Sala Femení jugarà contra el Linyola a la Pista Poliesportiva Municipal. Partit de Copa! Us hi esperem a totes i a tots per animar a l’equip!!

________________________________________________________________________

Us informem que aquest diumenge dia 11 de desembre, a les 16 h. i al Camp Municipal d’Esports de Juneda  es disputarà un interessant partit de futbol de 3ª Catalana entre els equips: Cf Arbeca  i At Almacelles, últim partit, abans de les vacances de Nadal, aficionats us hi esperem!
________________________________________________________________________
La junta del Casal de la Gent Gran fa saber a tots els socis que vulguin assistir al sopar de fi d'any el dia 31 de desembre, que es podran apuntar al mateix casal fins el dia 18.
 
El preu és de 40 €.
 
Totes les persones que s'apuntin després d'aquest plaç, tindran un increment de 2 €.
 
L'hora del sopar serà a les 21 h. i les portes de la sala s'obriran a les 20:45 h.
 
Per més informació podeu trucar a la Rosa al tf. 973 160 335.