AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 7 de desembre de 2021

07/12/2021

Atès l’elevat nombre de casos de contagi de COVID-19  al nostre municipi, l'Ajuntament d’Arbeca i el consultori mèdic local demanem en benefici de tota la població que s’extremin les mesures de prevenció per evitar nous contagis.

______________________________

L'equip mèdic del consultori d'Arbeca comunica a la població major de 60 anys, i a la població amb patologia de risc, que vulguin rebre la vacuna de la Grip que poden trucar o passar per al consultori per a concertar visita.

Al mateix temps recordem als pacients majors de 70 anys que vulguin rebre la 3a dosis de la vacuna contra la covid, aixi com també la de la Grip, que els podem programar i sel's vacunarà al pavelló de l'oli de les Borges Blanques.

 

____________________________________

Qui vulgui banderoles de La Marató de TV3, per penjar al balcó, pot comprar-les als següents punts de venda:

-          Farmàcia Mireia Navés

-          Oficina d’atenció ciutadana en el seu horari d’atenció al públic

-          Els dijous a la Biblioteca “L’Atlàntida”, a la tarda en el seu horari habitual.

 

Aquest any el recaptat a la Marató es destinarà a  la recerca en salut mental. Gràcies a aquesta recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. L'objectiu final és aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Col.laborem-hi!

_________________________________

 

L'Ajuntament informa que a partir d'avui i fins el 16 de desembre recollim joguines noves als baixos de l'Ajuntament per la Creu Roja. Joguines ni bèl·liques ni sexistes.

 

______________________________________

 

Aquest proper diumenge 12 de desembre, Caminada per la Marató de TV3, amb companyia o al teu aire al Mas del Perera. Inscripcions i recollida de dorsals a l'Ajuntament, amb un donatiu de 3€. Pots participar-hi de dos maneres: Sortida a les 9 del matí des de la Plaça del Toll o sortida i recorregut lliure durant tot el dia.

_________________________________

Peixateira del Mar informa als seus clients que el dijous dia 9 s'obrirà en horari habitual amb peix fresc.

____________________________________________

Es fa saber que aquest dimecres al programa Joc de Cartes hi participa l'arbequí Ramon Tudela. En aquest capítol, quatre caps de cuina de menys de 35 anys competiran per convertir-se en el millor xef de Lleida.