AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 6 d'octubre de 2023

06/10/2023

L'Ajuntament informa a totes les empreses i comerços que s'ha obert el període d'inscripcions per posar una parada al mercat firal que es realitzarà el diumenge de fira. Es pot sol·licitar presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé, a través del formulari que trobareu a la pàgina web www.arbeca.cat i seguint les instruccions que s'indiquen.

La taxa serà gratuïta per tots els comerços i empreses locals que vulguin posar parada, prèvia sol·licitud.
_________________________

Benvolguts Arbequines i Arbequins, des del Club de Futbol Arbeca us volem comunicar que el proper 12 d'octubre es celebren els actes del centenari del nostre Club.

A l'estadi Ramón Bellmunt, a partir de les 11 del matí hi haurà una trobada d'ex-jugadors del Club on es realitzaran fotografies de grup.

A les 11:30h, es disputarà un emocionant partit entre el Club de Futbol Arbeca i els Veterans del Nàstic de Tarragona, composat per ex-jugadors de renom en les principals lligues estatals i nacionals.

A les 14:00h, a la sala de jocs del Centre, es realitzarà el dinar popular del centenari, on es donarà un reconeixement als ex-jugadors. Tothom és benvingut i us podeu inscriure a través d'aquest link fins el diumenge, 8 d'octubre.

Per a tots els participants del dinar, a les 17:30h es realitzarà una visita privada a l'exposició fotogràfica del centenari que hi haurà a la Sala República.

Per els més petits, hi haurà inflables en tots els actes.

 

No us ho perdeu!

 

Visca Arbeca i visca el Club de Futbol Arbeca!

_________________________

El Club de Futbol Arbeca fa saber que demà a les 18 h., al camp municipal Ramon Bellmunt, es jugarà un interessant partit de futbol, entre els equips:

Cf Arbeca - Cf Miralcamp

Aficionats no hi falteu!

_________________________

L'Ajuntament d'Arbeca junt amb l'Associació Amics de Vilars, us comunica que demà i diumenge, 8 d'octubre es realitzarà el 23è Cap de setmana ibèric.

Demà de 10 a 13h. es duran a terme visites guiades i diumenge, a partir de les 10 h. jocs per a tots els públics i a les 11 h. Fira-tast de productors locals, amb un tast de vins del celler Vinya Els Vilars i degustació d'embotits de Vidal Vives Carnissers.

_________________________

Els Amics de Vilars organitzen una excursió de dos dies a Morella i la comarca de la Matarranya, pels dies 21 i 22 d'aquest mes d'octubre. Qui s'hi vulgui apuntar que ho digui a la Dolors Balaguer o la Concepció Pau, durant tota aquesta setmana.

_________________________

La parròquia us comunica que a partir de demà, la missa Vespertina serà a les 19 h.

____________________________

EL CONSELL COMARCAL DE LES GARRIGUES INFORMA QUE DISPOSEM DEL SERVEI D’ASSESSORAMENT I INTERMEDIACIÓ SOCIOCULTURAL EN MATERIA DE CONTRACTACIÓ DE TEMPORERS.

A TAL EFECTE DISPOSEM DE LA TÈCNICA DE CAMPANYA AGRÀRIA 2023, LA SANDRA,QUE ESTÀ DISPONIBLE DE 8 A 15H DE DILLUNS A DIVENDRES. CONTACTE: TELÈFON 973142658 I/O MAIL [email protected]