AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 6 d'octubre de 2021

06/10/2021

II MOSTRA D'ARTISTES LOCALS - Amb l'objectiu de fomentar la cultura i promocionar l'art, la Biblioteca convoca a tots els artistes arbequins i arbequines a participar en la segona edició de la "Convocatòria d'artistes locals".

Podeu consultar les bases a Instagram i al  web de la biblioteca.

_______________________________

L'ajuntament informa que a partir d'aquest proper cap de setmana, els horaris d'obertura de la Fortalesa dels Vilars seran de 10:00h a 14:00h. La visita guiada es realitzarà a les 12:00h.

_______________________________________

L'Associació de Dones l'Olivera comunica a les sòcies que durant aquest mes d'octubre es passarà la quota anual de 12€.

_______________________________________

La cooperativa Arbequina, precisa incorporar una persona per  assistent/a d'administració comercial.

Els interessats/des podeu inscriureus a traves de l 'enllaç següent.  https://www.optima.cat/ca/ofertes-de-feina/821/assistent-a-d-administracio-comercial data límit 15 d'Octubre de 2021, o dirigir-vos a les oficines de la cooperativa.
_________________________________________

Cursos de formació gratuïta a Lo Centre de Les Borges Blanques. Informació i atenció turística en anglès; Curs de Community Manager o cursos d'anglès. Posa't en contacte amb l'equip de criteria trucant al 932 652 677 o enviant un correu a [email protected]

 

________________________________________

Es ven un cotxe marca Citroen, amb molt bon estat, amb la ITV passada, una carreta de ferro seminova i més coses. Les persones interessades pregunteu al Carrer Tarragona nº 8.