AJUNTAMENT ARBECA Administracions públiques Arbeca Lleida

Pregó 6 de setembre de 2021

06/09/2021

L'Ajuntament d’Arbeca oferta un contracte en pràctiques de garantia juvenil per al departament de manteniment i serveis municipals.

Aquesta oferta laboral va adreçada a joves de més de 16 anys i menys de 30, a la pàgina web i d’altres xarxes socials municipals hi trobareu tota la informació sobre les tasques a desenvolupar, el perfil necessari per optar a l’oferta i les condicions del contracte.

Les sol·licituds es poden portar a l'oficina d'atenció ciutadana de 10 a 13:30 hores o enviar-les per correu electrònic a  promocioeconomica@arbeca.cat fins al 10 de setembre de 2021 a les 14h.

__________________________

La CUP Arbeca i l'Assemblea Territorial de Ponent us conviden a l'acte "Un nou curs polític per guanyar" que es farà el proper dijous 9 de setembre a la Plaça de la Unió Republicana a les 7 del vespre. Hi intervindran Eulàlia Reguant, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya, Elisenda Ballesté, professora en genètica, microbiologia i estadística a la Universitat de Barcelona i membre del Grup de treball de Recerca i universitats de la CUP, i Sergi Saladié, exdiputat de la CUP al Parlament de Catalunya i investigador en paisatge, energia i plantejament territorial. Us hi esperem.


____________________________

En el marc de la Diada Nacional de Catalunya, el proper divendres 10, a les 22:00h a la plaça Unió Republicana hi haurà la Marxa de Torxes per la llibertat. Recorregut pel casc antic de la vila, amenitzat pels Grallers la Revolta d'Arbeca. 

El dissabte 11, a les 11:00h a la Plaça Lluís Companys, Acte institucional de la Diada amb la participació dels Grallers la Revolta, l'Esbart Dansaire d'Arbeca i l'Agrupació Sardanista Arbeca Nostra.